writing-img

RE: Znaci trudnoće II deo

clock-img

15.01.2013, 10:11

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Danas ti je onda 23 dan ciklusa, što znači da ti još ne kasni. Rekla bi ti da sačekaš još koji dan pa da ponoviš test.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

15.01.2013, 10:13

clock-img

dalilak

pencil-img

42

Ma ja sacekacu svakako pa cu uradit ponovo.. Ali bas zato sto mi jos dan ne kasni mozda je crta skoro providna.. Jer nemam dovoljno hcg.. Mozda sam i samo luda pa umisljam ali ipak se nadam..

clock-img

15.01.2013, 10:14

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

user posted image ma nadaj se ti slobodno user posted image ALi ponovi test recimo za vikend. Ako možeš toliko da čekaš user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

15.01.2013, 10:17

clock-img

dalilak

pencil-img

42

Jedva ali cekacu.. Svakako nisam mislila odma da radim mozda sutra prekosutra dodje user posted image pa ga ne moram ni radit do vikenda mogu sacekat..

clock-img

15.01.2013, 10:42

clock-img

Sonreir

pencil-img

855

Dalilak, i moja zadnja M je bila 24.dec. i ja mislim da je rano za test. Ne zelim da te razocaram nego ti samo kazem da se strpis jos malo user posted image Srecno!!!

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

clock-img

15.01.2013, 15:47

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

Devojke user posted image

Dalilak, nisam videla sliku, ali, nadam se da ce se user posted image potvrditi za koji dan..user posted image

Mod, gledaj da dans prodjes pored neke apoteke user posted image Tebi vec fino kasni? user posted image Negde sam procitala da se u plocicama za testiranje nalazi ista traka kao ona koju kupis kao traku (ala sam objasnila)

Son, sta ima danas? Pisi simptome! user posted image

Vojv, ajde, zeno, radi test! user posted image

clock-img

15.01.2013, 15:57

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Dobro si objasnilauser posted image i ja mislim da je ova obicna test trakica unutra
Cekaj bre zeno sutra jos da prodjeuser posted image

clock-img

15.01.2013, 16:06

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

Koliko sam shvatila, danas ti je 29.dc? user posted image Na koliko ti obicno dolazi?

clock-img

15.01.2013, 16:12

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Pa pre se nije znalo kad dolazi ali dva meseca uz pomoc femisana na 28 dc,zato mislim da ima vremena da dodje i jajnik me boli ceo danuser posted image

clock-img

15.01.2013, 17:45

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

aha...pa, dobro...onda treba sacekati jos sutra user posted image

clock-img

15.01.2013, 18:53

clock-img

sreca_11

pencil-img

24

i ja se premisljam da li test sutra da radim ili ne, znam da je jos rano, pa cu jos mozda sacekati. Prosla user posted image je bila 25.12, i dosla je puno ranije, nikada tako rano 24dc, a obicno je dolazila od 26-28dc, tako da ne znam ni kada ce doci, al ja mislim da bi trebala 21.1

clock-img

15.01.2013, 19:00

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

Hm...samo da prijavim da mi je izolovana kandida u stolici...smorila sam se...user posted image

Ali, da dodam da se proslog meseca uopste nisam dzabe tripovala da sam trudna, posto su simptomi za T i za kandidu isti...da ne poverujete! Cudna stolica, mucnina, gadjenje, nadut stomak, emocionalna osetljivost...sve su to simptomi kandide! user posted image Dobro, bar nisam izmisljala...

Izvin'te na neprijatnoj temi...ali, morala sam...zbog istih simptoma...

clock-img

15.01.2013, 19:05

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

Sreca, def. je rano...strpi se jos koji dan user posted image

clock-img

15.01.2013, 19:18

clock-img

Sonreir

pencil-img

855

Ksenix, zao mi je, da li si dobila neku terapiju? Da li to nesto smeta ako je doslo do trudnoce?
Sreco, ne da je rano, nego mnogooo ranoooo, ali niko te ne moze spreciti da ti ipak uradis test. Neki testovi pokazu 2 dana pred M ali i to je rano user posted image Da li znas kada ti je bila ovulacija? Jedino ako imas bas jako ranu ovulaciju mozda ti test nesto pokaze, ali iskreno sumnjam.

clock-img

15.01.2013, 19:32

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

Cekam jos neke rezultate, pa cu kod Dr. ici u petak... Sad sam nesto guglala...rekla bih da ne smeta trudnoci...jer se ponekad bas u toku trudnoce i javi...ne znam...

clock-img

15.01.2013, 19:39

clock-img

Sonreir

pencil-img

855

Nemoj pretrazivati net, tako ces samo mozda napraviti sebi jos gore ako se nacitas svakakvih gluposti, nego lepo pitaj dr pa ce ti ona mozda dati neku terapiju koja ne steti trudnoci user posted image
Vojvo, ujutru da nam piskis user posted image

clock-img

15.01.2013, 19:40

clock-img

ivekpivek

pencil-img

767

kandida ne smeta u trudnoci ja imam candida albicans i imala sam 2 trudnoce nista to su gljivice koje se lijece vaginaletama,vaginalnim kremama al obavezno se i partner mora lijeciti

clock-img

15.01.2013, 19:52

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

Ovo je kandida probavnog trakta...

Son, moram malo da guglam...user posted image Ali, naravno, najbitnije je sta ce reci Dr. Do tad cu samo da se bacim na Aroniju, podizanje imuniteta i izbacicu sve sto ima secera...ako je beba odlucila sad da se zakaci...neka je user posted image

clock-img

15.01.2013, 20:13

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Ovo je nenormalno koliko me drzi ovo kocenje u jajnikuuser posted image pa koji mu je djavo,mislila sam ako ni sutra ne dodje da test radim preksutra ujutruuser posted image
Kseni draga kad ce biti te analize biti gotoveuser posted image

< Poruku je uredio vojvodjanka87 -- 15.1.2013 20:18:05 >

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

15.01.2013, 20:44

clock-img

Sonreir

pencil-img

855

Ksenix, svaka cast za izbacivanje secera user posted image ja umem jedino da ga izbacim sa police u stomak user posted image
Vojvo, pa ti si bas karakter user posted image Da li znas otprilike kog dc ti obicno O?

clock-img

15.01.2013, 21:17

clock-img

bubibubi

pencil-img

112

Posto je kod mene dosla user posted image i nema bebca, bacam se na dijetu jedno mesec dana. Bar da skinem ova visak zbog praznika. Sve mi nesto tesnjikavo. Ako nastavim ovim tempom pola garderobe mi nece biti taman user posted image

clock-img

15.01.2013, 21:42

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

Vojv, znaces sutra-prekosutra koji mu je djavo user posted image Nadam se da je user posted image

Son, slatkisi mi, srecom, nisu problem...ali, nadam se da mi voce nece zabraniti...

Bubi, draga...casti se nekim vincem i za sl. ciklus obavezno naruci trake! user posted image

clock-img

15.01.2013, 21:58

clock-img

17 joka

pencil-img

10887

user posted image jako ya sve vas drage mojeuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

15.01.2013, 23:11

clock-img

Ksenix

pencil-img

332

Joko, i mi za tebe! user posted image user posted image

clock-img

16.01.2013, 00:39

clock-img

Jole84

pencil-img