Poslednji tekstovi

Žene zimi izgledaju starije i do četiri godine
U ovom istraživanju učestvovalo je 5.000 žena starosti od 27 do 60 godina.
Nega kože

Zašto su PAMETNE IGRAČKE najtraženiji praznični poklon?
Kreativnost, inteligencija, ljudski um, magnetizam, pa i gravitacija su prirodne energije i sile ...
Promo objava
Novogodišnji i Božićni praznici

To mu dodje 1000e
Nekako, kad procitam komentare raznih zena prosto me jeza neka uhvati, obicno kazu zaobici NF u sirokom luku
, ali da mi nije bilo nje i dr. Maje Antić ne znam šta bih radila). U bolnicu (patologiju trudnoće) su me njih dve primile zbog manjka plodove vode pred kraj 38. nedelje. Za to odeljenje samo reci hvale. Svi...od načelnice odeljenja (Maja Antić) preko komplentnog osoblja su divni. Hrana im je stvarno katastrofa, ali oni mučeni nisu za to nista krivi...a i taj se problem da lako rešiti...dozvoljeno je da se donosi sve što je hermetički zatvoreno tako da gladan niko nije ostao. 6 dana po prijemu odlučili su da me porode 5 dana pre termina (posteljica je već bila prezrela pa je bebi bilo bolje napolju nego u stomaku). Poradjale su me dr. Maja i dr. Danijela. Poradjala sam se uz epidural (dala bih Nobelovu nagradu onom ko je izmislio) i indukciju skoro 8 sati što mi upravo zbog anestezije nije tesko palo. Njih dve su bile super, puno su mi pomogle. E sad ide onaj gori deo. Posto je bejbi frendli obavezna opcija, bebu su mi doneli pola sata pošto sam se porodila. Dali su joj da jede i presvukli je i ona je spavala celu noć. Sestre koje su došle sutradan u smenu su mi pokazale kako da je presvučem i okupam, a posto nisam imala mleka one su je hranile i ona je bila dobra, spavala je jela i kakila. A onda je u noćnu smenu došla sestra idiot koja mi bebu nije hranila onoliko koliko je trebalo. Ništa gore od toga da nemate mleka, dete vam je gladno pa se zacenjuje plačući, vas boli rana toliko da vam se muti pred očima, krv vam lipti niz noge, a nema ko da vam pomogne...mislila sam da ni ja ni beba jutro nećemo dočekati...još skot od vas pravi majmuna i neznalicu i ubedjuje vas da je normalno da malo dete plače....UŽAS!!! Neponovilo se! Dva dana posle toga hteli su da me zadrže u bolnici jer nisam imala mleka, ali sam digla toliku dževu da su dr. Antić i dr. Rodić došle da vide šta se dešava i kad su me videle uplakanu i izbezumljnu urgirale su da me puste kući. Ne znam kako bih podnela još jednu noć sa dotičnom sestrom. Eto....to je moje iskustvo....
, njega treba klonirati jer da nije bilo njega ovu drugu trudnocu psihicki ne znam kako bi izdrzala.Na pocetku nisam spavala, jela, samo sam ocekivala kada ce se nesto lose desiti dok nisam dosla na pregled kod njega. Posle tog razgovora i pregleda pocela sam da se radujem mojoj bebi...Dr.Maja Antic rame uz rame sa dr.Golubovicem, izuzetan covek pre svega pa i sve ostalo, dr.Rodic -divna, kada je vidite kao da vam sunce sine, dr.Nikitovic (sada sam ga prvi put videla i odusevljenje godine), bio mi je u viziti i obratio paznju da tu neko lezi i da ga pita sta mu je (jer obicno neki lekari ne primete da ima nekog u krevetu vec da samo vise papiri na krevetu u koje oni gledaju), divan doca, dr.Djekic pa bez njega ta bolnica ne bi imala smisla, samo reci hvale za strucnost, dr.Antic takodje sve pohvale (jedino mu nedostaje bar po neki put