Dunja, čini mi se da reer ima tu univerzalnu zaštitnu mrežu protiv komaraca, ili beše chicco, nisam sasvim sigurna. Uglavnom, po rubovima ima lastiš pa se lepo navuče preko celih kolica, a meni je radilo posao i za prenosivi krevetac.
I aparatić uz to i rešeno.
06.06.2019, 11:49
veselicaa
13895
Ja bas gledala na netu i meni ta reer deluje najbolja,mi smo imali suncobran reer i odlican je.
06.06.2019, 12:17
dunja RR
30508
Znaci ipak mislite da uzmem i navlaku pored aparatica? Di jeste, i rekose mi u bebinu da reer najvise uzimaju bas zato jer moze i na krevetac, ali da je po njima kvalitetnija ona sa prvog linka sa onim plasticnim cevima koje drze navlaku, cvrsca je znaci. A sve tri su univerzalne sa ovih linkova sto sam stavila. Da li sad reer ili tu cvrscu, hm..
IZVORNA PORUKA: lesica RR
Dunja, čini mi se da reer ima tu univerzalnu zaštitnu mrežu protiv komaraca, ili beše chicco, nisam sasvim sigurna. Uglavnom, po rubovima ima lastiš pa se lepo navuče preko celih kolica, a meni je radilo posao i za prenosivi krevetac.
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir
06.06.2019, 12:50
Rosita
7285
A šta je najbolje za prskanje? Kakav je onaj mapez?
06.06.2019, 12:57
veselicaa
13895
Rosi,super je,Nini sam samo njega koristila.Za starije sam uzimala chicco kada su bile bebe.
06.06.2019, 13:11
Olga75
20593
IZVORNA PORUKA: Rosita
A šta je najbolje za prskanje? Kakav je onaj mapez?
Mapez je super! Zver ima 10 godina a koristim ga bar devet. Miris mu je onako- meni neprijatan ali tera gadove. Zanza nam nije pomogla, za te novce što sam dala za nju pametnije bi bilo da sam okačila mrežu. I sad mi stoji, jede baterije, svetli i ne tera komarce. SAD DA ODGOVORIM NA TEMU: još komaraca nema ali ne brinem, sad će oni sve im njihovo
06.06.2019, 13:30
lesica
12027
Dunja, uzmi i navlaku. Ne samo zbog komaraca, već i zbog svih drugih gmižućih i letećih gamadi.