Poslednji tekstovi

Hakovani zdravstveni podaci građana Srbije
Na dark-webu pojavili su se fajlovi sa hakovanim zdravstvenim podacima građana Srbije.
Vesti

POKLANJAMO slikovnicu "Katongo", Jovane Agatonović!
Katongo, jedan ne baš tako strašan lav, naučiće mališane da različitost nije mana, da dobro srce ...
Promo objava
Promo kutak

, malo krvi na papiru sam imala poslije pregleda, sutra ujutru počelo isto tako sa nekim bolovima u leđima, pa stomaku, sve nešto bezveze ni tamo ni vamo (tipa 15-2-8-7-5-10-3min
Srećno, neka bude što manje bolno i što brže se završi!
.
U 20:15 legla ponovo na sto, i beba pocinje panicno da se trese. Ctg pokazuje otkucaje srca preko 200, aparat pisti a ja placem. Skupili se svi oko mene, doktorica govori hitni carski, beba ima tahikardiju. Druga doktorica mi dodaje dozu epidurala a treca me prevlaci na sto. U roku od 30sek se stvaram na operacionom stolu i molim ih da ga spase, placem kao kisa. Osjecam kako me rezu iako bez bola, ali osjecam, cujem ih kako govore da je omotana pupcana vrpca oko vrata. Rezu vrpcu i cujem najljepsi plac na svijetu. Onda i ja ponovo placem, ovaj put od srece. Hvala Bogu, sve se dobro završilo. Zbog svega toga je pokupio infekciju ali su je brzo sanirali, a ja se sada oporavljam od reza i sutra idemo svojoj kuci. Konacno