IZVORNA PORUKA: Unina mama
4.11. mi je bio termin, a beba je taj dan bila strasno nemirna, svaki njen pokret me je boleo, imala sam u 5h zakazan termin kod moje dr.privatno, posto taj dan nije radila u porodilistu, odvela me sveki kod nje, ja joj kazem da je beba uzasno nemirna, i da mi prevrce sve organe, a zena mi se nasmejala, i rekla da sam strasan lik , radili mi CTG, i beba je bila uznemirena, srce kuca, kuca, pa nista, i tako u kug, ona mi ponovila CTG-e opet isto , uradila UZ-uk, sve ok, ginekoloski, grlic uloziv 1 prst,kaze neces ti skoro, zena meni lepo kaze hajde da ja tebe uputim u bolnicu da te oni tamo pregledaju, pa da vide dali si za hospitalizaciju. Odem ja tamo, sve OK, dezurni dr. me pust kuci,.
Svratimo sveki i ja u ideu u kupovinu kada mene nesto jako probode. Stignemo kuci, dodju moji baba, deda, mama tata i sestra, i pocnu svi da me napadaju kako meni prodje termin, da su trebali da me ostave u bolnici, strah ih za bebu, dignu mi pritisak na 300, ja puknem pocnem da placem, zovem mm, koji je na poslu, zalim mu se , a on zove sveki i kaze j li vam majku, sta mi to radite sa tijanom, a ja kada sam to cula pocnem da se smejem, tj. istovremeno placem i smejem se, i oset_im nesto mokro, mislim upiskila se, odsem do kupatila i shvatim vodenjak, eto to je bio moj znak da idem u porodiliste. Mnogo neprijatan osecaj, cela sam se tresla ne od straha vec od hladnoce, a laknulo mi je kada je lekar rekao da je plodova voda bustra, plasila sam se zelene plodove tecnosti.