Poslednji tekstovi

Važnost granica u vaspitavanju deteta
Vaspitanje se temelji na uspostavljanju i izgradnji odnosa s detetom, a osnovu svakog odnosa čine...
Promo objava
Odgoj i razvoj

Film „Bumbarovo ljeto“ na repertoaru od 25. decembra
Još jedna porodična filmska avantura stiže na veliko platno. Na prednovogodišnjem repertoaru doma...
Promo objava
Bioskop

prepisala "terapiju". Prvi mesec sam uzimala po 50mg 5 dana pocev od treceg, proslog meseca po 150mg, i evo danas ispijam 3x150 za ovaj mesec. Naravno vise ga necu uzimati posle ova 3 meseca u svakom slucaju pa sta bude.
izvadjen polip preko 1cm.
sm dobila 29.01.2009. inace je redovna u dan na 30dana. Imam cerku od 20g iz prvog braka, 12 godina sam u novo predivnom braku ali obzirom da sam menadzer u dve firme ne mogu da kazem da sam bas pokusaval, ali poslednjih 6meseci bas samo na tome radim.Mislim da sam sve rekla, znaci klomifen sam pocela 2dc tako mi je doktorka rekla. Puno vas pozdravljam i vec dugo vas pratim.
Gde da vas trazim? hocu i ja da vam, kao i sebi pozelim
.
.
. Inace doktorka je na moje insistiranje pristala posto mi je pretproslog meseca folikul prerastao u folikularnu cistu od 35mm, a proslog se sa 17,2 sparusio na 14mm, Znaci nesto ne stima pa da pomognemo. Inace od rezultata imam sve osim hsg-a