IZVORNA PORUKA: Alexis79
E znaci ke*a mi se od ove babe Zeljka Joksimovica .
Covek je 'ladno iskopirao pesmu .
Cujem je sinoc onako u pozadini jer taj Eurosong shit mi je dno dna i vidim nesto mi poznata pesma.
Covek je 'ladno skinuo Coldplay KLIK
A evo i ove "njegove" verzije KLIK
E stvarno ga ne treba poslati ,vec bi trebalo da ga tuze za autorska prava i odrati ga .
Izvini, nemoj se ljutiti, ali prosto ne mogu a da ne iskomentarisem ovo sto si napisala. Paradise i ova pesma nemaju veze sa vezom. Svako ko se bavi muzikom ovo zna, kao sto zna i sta su matrice. Coldplay je ovu melodiju uzeo od staroirske pesme stare 200 godina, pa ne vidim da ih je neko prozivao za plagiranje. Uostalom to su ravno dve sekunde iste matrice. Pesma ne bi prosla komisiju da je plagijat. Ako vam nesto nije jasno poslusajte Svedjanku koja je favorit i poslusajte malo hita od Britnice iz 2011-te

To se zove nadogradnja matrice.
Mada mi je zaista fascinantna cinjenica masovne pometnje o kojoj citam vec dva dana, a to je da su Srbende koje slusaju Cecu, Mitra i ostalu Grand boraniju najednom culi za Coldplay i zestoko udarili na pljuvanje po Joksimovicu

( ne mislim sada na tebe Alexis79).
Coveku treba odati priznanje za stvaralastvo. Ja ga ne volim, ali postujem njegov rad, jer je zaista rad. Ne bi bio priznat svetski da mu muzika ne valja. Opet, sve je stvar ukusa, ali sam morala da ispravim ovo sto se tice plagijatorstva, jer naprosto nije istina.