writing-img

RE: Evrovizija

clock-img

23.05.2015, 20:24

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Hihihihihihihihi...joj Boze. A videcemo veceras,klinci jos ne spavaju,mozda budemo djuskali uz prenos.user posted image i zabavljali se gledajuci te scenske nastupe i foliranciju.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

23.05.2015, 20:29

clock-img

World

pencil-img

4234

Ma jok bolan, to ona kaze I'm different and it's ok zato sto je mukica debela.. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

23.05.2015, 20:31

clock-img

mila83

pencil-img

3821

a joj World user posted image user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

23.05.2015, 21:23

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pocelo je
jer gledate?
Ko moze nek glasa naravno za Bojanu user posted image

clock-img

23.05.2015, 21:39

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

E idu mi na zivce ove drzave sto svaje godine imaju direkt plasman u finale user posted image a pesme svaki put katastrofalne!!!!

clock-img

23.05.2015, 21:54

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Joooj dobro je otpevala nema sta!!!! Sto je vise slusam vise mi se svidja ova engleska varijanta!

clock-img

23.05.2015, 21:56

clock-img

World

pencil-img

4234

IZVORNA PORUKA: mila83

ma sta je, ne moraju svi biti gejevi valjda.. user posted image

clock-img

23.05.2015, 22:58

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: World

IZVORNA PORUKA: mila83

ma sta je, ne moraju svi biti gejevi valjda.. user posted image

Dje me nadje bona user posted image

clock-img

23.05.2015, 22:59

clock-img

dunja RR

pencil-img

30508

Ja se uključila od Estonije (dobra), i preslušala (usput, hranim dete, rastu zubi pa to trajeee) do Kneza. Bilo je dobrih pesama, Bojana mi je odlična, rasplakah se ko p..user posted image . Posle Kneza nisam nešto pažljivo služala, ali mi se čini da su bolje pesme bile na početku.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

23.05.2015, 23:02

clock-img

jess021

pencil-img

13398

Ju, propustila sam Kmezauser posted image
Sta jes' jes', Bojana odlicno peva, a s obzirom na debljinu poprilicno je i dinamicna.
A pro po komentara da li je bolesna, u nekom intervjuu je rekla da nema nikakav poremecaj ni bolest, vec voli da jede, eto!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

23.05.2015, 23:31

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Jess, znaci World joj pogresila dijagnozu user posted image

Svaka joj cast kako moze da se nosi sa toliko kilograma.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

23.05.2015, 23:36

clock-img

jess021

pencil-img

13398

Ivamark, zato i napisahuser posted image
Ma ne znam sta bi rekla, koliko uopste ima kg?! Meni je to strasno.

clock-img

23.05.2015, 23:39

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Gledala sam Bojanu danas u emisiji tv lica kao sav normalan svet. Bas opustena devojka al ujedno je pricala i o sebi i svojoj debljiini... pa nije joj bas lako u svom telu. Naravnoda je psihicki patila zbog toga

e ima i stariju i mladju sestru. Mladju je povela sa sobom. Devojka nema 20 kg

< Poruku je uredio Maraj -- 23.5.2015 23:40:58 >

clock-img

23.05.2015, 23:43

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

bojana mi je ok, skroz... ali iskreno meni i ma i boljih pesama, na primer Rusija mi je odlicna

clock-img

23.05.2015, 23:54

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Bubi meni deca otisla na spavanje malopre i ja ukljucih prvi i bas Rusija nastupala i veoma mi se dopala pesma.Ja nisam pratila ovu Evroviziju a ni nekoliko godina unazad,nekako mi postalao dosadno i sve na isti kalup.A kako sam pre volela da gledam,pogotovo kada sam bila trudna.

clock-img

23.05.2015, 23:58

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

nisam ni ja bas pratila, ali sam cula 10ak pesama... a Bojana jadna ne moze ni da ustane

clock-img

24.05.2015, 00:06

clock-img

jess021

pencil-img

13398

Verujem da joj nije lako, ali, brate mili, uradi nesto po tom pitanju.

clock-img

24.05.2015, 00:32

clock-img

World

pencil-img

4234

ma dajte, pa ko moze biti zdrav sa toliko kila viska? garant nije ni radila nalaze...

clock-img

24.05.2015, 07:28

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ja sam odremala evroviziju, nesto sam pohvatala pola propustila, na pola glasanja otisla da spavam user posted image
Meni je Gruzija imala dobar nastup, ili ja volim djavolice user posted image
A Svedjanin, pa sladak je, bio gej ili ne. Nego otkud Australija na evroviziji?
Bojana rastura koliko dobro peva i ima glascinu, pesma tu i tamo, bilo je i boljih.

clock-img

24.05.2015, 07:41

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Glasanje sam prespavala,ali iskreno ocekivala sam bolji plasman...ako sam dobro videla na 10. Mestu smo...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

24.05.2015, 08:31

clock-img

Ana RR

pencil-img

34412

Australija? Nisam videla.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

24.05.2015, 08:44

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Meno je 90% pesama bilo katastrofa. Smorile su me balade do besvesti, kukumavke bez i jednog živog tona.
Italijani su me smorili isto, a onaj zadnji operski što je kao me podseća na user posted image

Original je!!!!

Australija je samo ove godine zbog kao proslave 60-godišnjice. Oni su još i imali veselu pesmu.

Šveđanin nije gej, već mrzi gejeve i napljuvao ih je (to valjda neko reče ovde)

Naša mi je bila ok, slovenka isto - s tim da mi fali živosti u pesni na kraju i užasno me nerviralo što stoji k'o kip sa sve onim slušalicama na glavi.

Za uvo mi zapalo samo golden boy. Sve ostalo ni blizu mi nije bilo.

Od velike petorke jedva da neko nekad ima dobru pesmu.

Sve sam odgledala i zaspah pred sam kraj glasanja user posted image Crnjak je što sam muža terala da gledamo do kraja i na kraju ja zaspala user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

24.05.2015, 09:24

clock-img

tekilica

pencil-img

394

Uh, koliko propusta je bilo. Ali, da je pobedila najbolja, jeste. Scenski nastup mu je narocito ubedljiv.

< Poruku je uredio tekilica -- 24.5.2015 9:25:59 >

clock-img

24.05.2015, 10:07

clock-img

mila83

pencil-img

3821

I meni je bilo za ocekivati da Svedska pobedi, ja sam odslusala prvih 11 pesama i vise mi se nije dalo. Nisam cula Rusiju i Italiju,koje su na 2. i 3. mestu,ako stignem,cucu na YT.
Bojana je cini mi se bolje pevala na probama i u polufinalu,to sam slusala na yt,nije mi bio ubedljiv nastup sinoc,nimalo. Isforsirano je pevala,kao da se ispucala vec. Mozda je to samo moj utisak od sinoc, poslusacu opet kasnije.

clock-img

25.05.2015, 12:39

clock-img

tekilica

pencil-img

394

Mila, potpuno si u pravu. Apsolutno se slazem za ovo misljenje o Bojaninom pevanju u finalu. Mada, isto bi nam bilo i da je otpevala kao u polufinalu.