IZVORNA PORUKA: Ana RR
Koliko se secam, posna plazma se pravi na posebnoj liniji, ali pitacu mm, on je bio u kontroli kod njih. Tada su im nalozili da pojacaju peci jer temperatura pecenja nije bila propisna I od tada je plazma malo pecenija, sto se meni bas svidja
Ne sećaš se dobro.
Deo mail-a: Koncern Bambi-Banat je poznat po visokom kvalitetu svojih proizvoda i primeni međunarodnih ISO standarda i HACCP principa. Odlučni smo da nastavimo da budemo lideri u tome i da težimo stalnom unapređenju. Kao odgovoran proizvođač, poštujemo sve zakone i pravilnike koji važe za naše tržište i za tržišta na koja izvozimo hranu.
Budite sigurni da ako na pakovanju nekog Bambi proizvoda stoji oznaka “posno”, taj proizvod to zaista i jeste, odnosno podrazumeva da u njegovom sastavu nema namirnica životinjskog porekla.
Svi naši posni proizvodi se rade na istoj liniji na kojoj se proizvode drugi Bambi proizvodi koji sadrže mleko i shodno tome postoji veoma mala, gotovo samo teorijska, mogućnost kontakta sa tragovima mleka, koji je izvor alergena.
Iako se prilikom prelaska proizvodnje sa jednog proizvoda na drugi vrši celokupno čišćenje opreme, prema evropskim standardima o alergenima dužni smo da na ambalaži istaknemo čak i teorijsku mogućnost, što smo, kao odgovorna kompanija, učinili na svim posnim proizvodima uvodeći ALERGEN INFO, ukoliko se Vaše pitanje na to odnosilo.
Ja dugo nisam davala ni te proizvode na kojima piše da ima u tragovima. Zavisi šta pokušavaš da postigeš (verovatno si pisala u drugoj temi, pogledaću).
Ako hoćeš skroz da testiraš dal mleko ima veze sa situacijom u kojoj ste, ja bih sve pravila kod kuće, da budem sigurna da nema ni u tragovima.