writing-img

RE: Kako se slazete sa roditeljima?

clock-img

24.08.2014, 16:42

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Von koliko je mamina kuca toliko je i tatina, znaci pita se i tata nesto. sedi i popricaj sa njim.
to je jako tuzno, nekako mislim da su roditelji jedini koji su uvek tu za tebe. ne moraju da budu tu finansijski ako ne mogu i ne zele ali podrska stvarno treba.
moji se prema meni i dalje ponasaju kao da sam malo dete, ponekad mi smeta ali ponekad i tek kako znaci... cujemo se svaki dan bar 2x i ako slucajno po glasu vide da nisam raspolozena (cesto im se ucini ako me probude) oni sedaju u kola i predju 120km da vide sta me muci user posted image . nema sanse da prodje nedelju dana da ne vide Emu, mole da ide sa njima... stvarno mi znaci sto su takvi...

clock-img

24.08.2014, 18:15

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

bubulence,mi smo u istoj kuci i ona se ne popne da vidi T...ceka kad krenemo negde,ako je blizu vrata da ih otvori i da mahne!!
ma i mene je sramota sto se tako ponasa,neshvatljivo..
sestra i ja smo zavrsile fax,udale se,sve u roku,ja se zaposlila,rodila dete..mladja se udala prosle godine,apsolvent je..nikada nismo izlazile,pravile probleme..ali jok..
i tacno je stava,posto je mucenica,da se mucimo i mi..da nam zagorca zivot,posto je njoj to navodno SVEKI radila..a ta baba nas je odgajila..evo ima 80godina i dan danas kad odemo,pravi nam sta god pozelimo i ugadja..a majka nam nikad tako nije ugadjala..ne zna ni kako pecena jaja volimouser posted image

clock-img

24.08.2014, 18:28

clock-img

branki*

pencil-img

20828

von,krivo ti je i boli te,ali takva je,vidis da je uvek bila takva,sta ces joj sad.
gledaj da iskuliras sto vise mozes ako mozes.zenice su vec sve rekle...proci ce..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

25.08.2014, 16:14

clock-img

lidoje

pencil-img

19

Jedva cekam subotu ujutro da ih, poslije godinu dana, ponovo zagrlimuser posted image user posted image

clock-img

25.08.2014, 16:38

clock-img

Ipokrisia

pencil-img

1032

Ja danas sa mamom bas provela lepo dan.Setale po parku,isle na neku lepu pitu od visanja sa sladoledom,ispricale se...Sad ce da mi donese rucak...Kako se lepo slazemo kad ne daje savete cudo jedno user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 25.8.2014 16:39:11 >

clock-img

25.08.2014, 21:19

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Sa tatom sjajno. Njemu sam uvijek savrsenstvo bez mane i oduvijek me je podrzavao i maksimalno se zalagao za mene. Sa mamom kako kad . Ona uvijek ima neki komentar kako bi nesto trebalo i zasto se bas ja pravim pamdtna pa necu tako.
Pustam ju koliko mogu,onda se pokačimo.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

25.08.2014, 22:07

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

Moji su jako vezani za mene otac posebno, ja ne znam kako nije crko kad sam se udavala, sta da vam kazem da kad sam otisla na carski on je bio na ivici kolapsa samo je pitao kako sam ja, drugima je to obicno cudno ma i mene izludjuje on je jedina osoba koja moze da me rasplace u sekundi, previse posesivan, ali opet kupio mi je stan sto nije mala stvar ali zna da kaze kako eto sta bih ja da mi nije njega, mama je divna pozrtvovana do besvesti, cuva mi Doru kad god moze spremi hrane i donese, sve to ima dublju pozadinu dobili me kao studenti, zabrsavali faks i podizali me, gladovali ali bukvalno i ja sa njima, oni su danas uspesni skolovani ljudi ali taj strah nije nestao

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

25.08.2014, 22:27

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Sa mamom onako, zadnje vrijeme je netso bas cudna, sve joj smeta, razumijem i da je umorna i da radi ali ipa..Ne vidjamo se cesto jer je u drugom gradu, ali sad nesto da mi pomaze oko Andrije i ne pomaze..Ck i vikend kad dodje gleda da iskoristi vrijeme da se odmori...Eventualno nekad ga prostea, kupi ona njemu rayne sitnice ali nekako nikad se nije sjetila da kaze ajde dovedi ga kod mene vikendom ili bar na jedan dan vikenda, nego je ono u fazonu..rodila si sad cuvaj i sve sama...
Sa bratom se jako lijepo slazem, ali on takodje mnogo radi, u drugom gradu, kad moze on dodje.Sa tatom se cujem moyda jednom u dva mjeseca ili nekad jednom u mjesec dana...i to je to.
Da ne pricam o finansijskoj pomoci...Nego uvijek meni traze..Sad doduse manje ali prije...Kao ono muz ti plovi ti si duyna da nam dajes i tako te neke price...Ja sam uvijek davala koliko sam mogla i koliko je trebalo, Kupim im svasta, robu, rane druge sitnice ili vec sto se kome svidi, ali sada su stvari drugcije.I sada kad me pita imam li para ja kazem imam koliko mi treba za mene i Andriju, i nemam da dam lupam sad, 20 ili 30 e, to je odma uvreda...i meni prebacivanje na nos...

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

09.01.2015, 20:55

clock-img

Baffy

pencil-img

56

Oca ne mogu ocima da smislim i ne do bog da ga u zivotu vidim svasta bih mu rekla...
Sa majkom sam u ok odnosima! ima razmirica, dosta toga joj zameram al sta je tu je. ipak se volemo user posted image

Za pravu ljubav i prijateljstvo prepreke ne postoje! Ljubav je zivot a to znaci ziveti!

clock-img

08.03.2015, 00:01

clock-img

acalukic

pencil-img

188

moja deca se odlicno slazu samnom,velika sam im podrska.