Poslednji tekstovi

Zašto su PAMETNE IGRAČKE najtraženiji praznični poklon?
Kreativnost, inteligencija, ljudski um, magnetizam, pa i gravitacija su prirodne energije i sile ...
Promo objava
Novogodišnji i Božićni praznici

Važnost granica u vaspitavanju deteta
Vaspitanje se temelji na uspostavljanju i izgradnji odnosa s detetom, a osnovu svakog odnosa čine...
Promo objava
Odgoj i razvoj

) i zaista sada nema mesta za sumnju i nesigurnost . Ipak , moj muž mi je u prošlosti dao razlog za ljubomoru ,uhvaćen je u goleeeeeeeemoj laži preko koje sam ja teška srca prešla (razmenio par poruka sa jednom devojkom a meni 3 dana lagao da se dopisivao sa kolegom - iako sam ja znala da je devojka u pitanju ) . Inače zaista nisam ljubomorna ,ali je poljuljao moje poverenje u njega i od tada sam zaista pomalo nesigurna i ljubomorna . Naravno , to ne prelazi granice dostojanstva , i više bih to nazvala nekom sumnjom u njega nego svojom nesigurnošću i ljubomorom , jer sam bila potpuno ok dok mi on nije dao povod . Sada me to izjeda s vremena na vreme ... Znala sam da će tako biti , jer sam mu i rekla - oprostiti mogu , ali ne mogu zaboraviti ...
) da sam mirna skroz , jer smo on i ja zaista ok , super funkcionišemo i zaista se volimo i nema šanse da bi bilo ko uspeo da nam ugrozi brak . Akcentujem njegovo KULIRANJE njenih opaski , iako je svestan da mene bole . To me ubija . A on samo kaže da mora da bude ok s njom jer je ona naša GAZDARICA (jbg, podstanari smo
) ,a ona je stavrno jako korektna što se tog dela tiče i sad , kao , nećemo da se zameramo . Ma boli me dupe , neću da me niko sex-a u zdrav mozak zato što mi je gazda .