Poslednji tekstovi

Zašto školski uspeh nije pokazatelj potencijala deteta
U svetu u kom se ocene često doživljavaju kao merilo vrednosti, lako je poverovati da su petice d...
Škola

Da li je stresnije odgajati dečaka ili devojčicu?
Iako pol sam po sebi nije presudan, neka istraživanja ukazuju da tipovi izazova mogu da se razlik...
Odgoj i razvoj

) i zaista sada nema mesta za sumnju i nesigurnost . Ipak , moj muž mi je u prošlosti dao razlog za ljubomoru ,uhvaćen je u goleeeeeeeemoj laži preko koje sam ja teška srca prešla (razmenio par poruka sa jednom devojkom a meni 3 dana lagao da se dopisivao sa kolegom - iako sam ja znala da je devojka u pitanju ) . Inače zaista nisam ljubomorna ,ali je poljuljao moje poverenje u njega i od tada sam zaista pomalo nesigurna i ljubomorna . Naravno , to ne prelazi granice dostojanstva , i više bih to nazvala nekom sumnjom u njega nego svojom nesigurnošću i ljubomorom , jer sam bila potpuno ok dok mi on nije dao povod . Sada me to izjeda s vremena na vreme ... Znala sam da će tako biti , jer sam mu i rekla - oprostiti mogu , ali ne mogu zaboraviti ...
) da sam mirna skroz , jer smo on i ja zaista ok , super funkcionišemo i zaista se volimo i nema šanse da bi bilo ko uspeo da nam ugrozi brak . Akcentujem njegovo KULIRANJE njenih opaski , iako je svestan da mene bole . To me ubija . A on samo kaže da mora da bude ok s njom jer je ona naša GAZDARICA (jbg, podstanari smo
) ,a ona je stavrno jako korektna što se tog dela tiče i sad , kao , nećemo da se zameramo . Ma boli me dupe , neću da me niko sex-a u zdrav mozak zato što mi je gazda .