writing-img

Kako zbariti curu :)))

clock-img

19.05.2009, 10:39

clock-img

Anoniman

ovo sam pronasla na jednom forumu...covjek je postavio pitanje ...a odgovori su mrak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Malo smijesna situacija, ali evo molio bih savjet, u zgradi preko puta moje, otprilike kad se god pojavim na prozoru, pojavi se na prozoru i ova cura, i ono tipa gledamo se, ali ne znam na koji bi nacin s njom mogao stupiti u kontakt i kako da skontam jeli zaintersovana ili se bash slucajno tad pojavi na prozoru user posted image , dajte kakve konstruktivne savjete???"

clock-img

19.05.2009, 10:40

clock-img

Anoniman

evo nekih odgovora

1. Baci joj kamen i razbij prozor user posted image Onda cete se sigurno upoznati

2. otidji na telecom imenik unesi adresu i prezime sa interfona i kad se iduci put budete gledali nazovi je i reci "znam sta si radila prije 1 min" ili "gledam te" user posted image

3. Na komad papira napishi "jesi li za kafu ?"

svjetlosnim signalima ( morzeova azbuka ) ?

< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 19.5.2009 10:41:39 >

clock-img

19.05.2009, 10:41

clock-img

Anoniman

Papir A4 formata, crni marker, napisati na papir KAFA??? i kada se riba pojavi na prozoru odmah podići papir. user posted image

clock-img

19.05.2009, 10:42

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

1. Baci joj kamen i razbij prozor user posted image Onda cete se sigurno upoznati

ovo mi se jako dopada! user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

Umjesto vesa na terasi kaci da vise novcanice od po 100 KM ...

clock-img

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

19.05.2009, 10:44

clock-img

bebać

pencil-img

2235

jao šta ćuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

19.05.2009, 10:47

clock-img

Anoniman

"razapni šator ispred njenog ulaza i napravi joj sačekušu (ako si skonto koji joj je haustoruser posted image )"

"istreniraj goluba ...pa nek joj odnese cedulju"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2009, 10:57

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Lenkec jesul to ideje iz tvoje glave,iliuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

19.05.2009, 13:05

clock-img

Anoniman

ma jok bona samo copy paste s ovog foruma 

clock-img

19.05.2009, 13:18

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

19.05.2009, 13:25

clock-img

Anoniman

Iz moje perspektive : Na pitanje "Mogu li te pozvati na pice, kafu" po defaultu odgovaram : "Ne mozes, Necu". To mi je 0 poena.

Ako bi velikim crvenim slovima na papiru napisao "Imam te nesto pitati, a ne znam kako bih" to bi mi ako nista bilo smijesno, narocito ako bi onda postavio niz drugih kartica tipa : "Kazu da je komsiluk zapisan u zvijezdama" "Ti si definitivno Zvijezda mog komsiluka"."Sanjao sam te sinoc, ali sam ti zaboravio ime" "Kako da te zovem kad te opet budem sanjao ?" To bi mi bilo zanimljivo, jer je kao neka igrica, i ona ti moze odgovarati na slican nacin. U protivnom, samo napisi...

"Mala, kad cemo ti i ja na kafu ?" ( i gledaj kako ce te odbiti ) user posted image user posted image user posted image

odgovor na ovo gore navedeno je:

"da, a poslije je poželjno da dojaše na bijelom konju (pa dobro, može i sa crnim sa bijelim flekama) ispod balkona kako bi ti bacila maramicu a on je uhvatio. nakon toga slijedi recitacija " Ne daj se Ines" i poziv na bal. i da, poželjno je da se zove Huan Antonio Rodríguez Villamuela, ili kratko Jago."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

19.05.2009, 13:28

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image  suze na oči, svi me gledaju, joooooooooj

clock-img

19.05.2009, 13:30

clock-img

Ana RR

pencil-img

34438

ajoooooooj leeenka, ubijaš meeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.05.2009, 13:30

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

user posted image user posted image user posted image  suze na oči, svi me gledaju, joooooooooj

i mene su svi cudno pogledali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2009, 13:32

clock-img

Anastazija

pencil-img

667

"ili kratko Jago"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2009, 15:31

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Joj lude teme, svaka čast Vučko!user posted image

Zamišljam šta bi mene trenutno osvojilo.. hmm..

Natpis: "Da li ti treba pomoć oko depilacije?" (ovo me stvarno sad muči, trebam da krenem, a nikako)
Ili crtež dečka sa kosilicom, da bude maštovituser posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

19.05.2009, 15:52

clock-img

Anoniman

zato sam ja i rekla da mi u najmanju ruku treba kombajn jer bi kosilica riknula pri prvom pokusaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image