IZVORNA PORUKA: ksena
bodici, ali oni sto se kopcaju sa strane za male bebe, meni je bilo tesko da joj oblacim bodice, one sto se kopcaju samo dole, dok je bila bas mala.
Sa ovim se slazem,sto vise tih sa kopcanjem sa strane ,takodje zeke kopcanje po sredini pa obe nogavice,oni sto se kopcaju sa strane i samo jedna nogavica su neprakticni...i slazem se sa Torbicom,benkice su prevazidjene ,ja sam ih koristila u nekom prelaznom periodu pa ih naopako obucem preko bodica za spavanje recimo,cisto da iskoristim tih par komada sto sam kupila,,,inace
Mirkam,carapice na nogice,bodic kratak rukav i preko plisani zeka ,to je sasvim dovoljno za temp,u stanu oko 23 stepena,za spavanjac isto,pokrijes ga onim mekanim cebetom debelim i sasvim dovoljno,,,pretopljavanje nije dobro nikako..
< Poruku je uredio Sanchy -- 16.12.2013 15:02:38 >
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!