cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Beba i klima uređaj

clock-img

05.08.2017, 16:37

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mi nemamo klimu,sa imamo ne bih je nikad gasila.Bebu bih zatvorila u drugu sobu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

05.08.2017, 17:56

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24837

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Mi nemamo klimu,sa imamo ne bih je nikad gasila.Bebu bih zatvorila u drugu sobu user posted image

Budalooouser posted image i ja cu macu zakljucati u spavacuuser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

05.08.2017, 17:59

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Emicee luda ženo❤

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

06.08.2017, 09:47

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Ivana SK pa da, gotovo sam ubedjena da je od klime. Kod nas je neverovatno toplo, spavaca soba nam je odradjena kao potkrovlje, na sestom spratu smo i tu kad se navuce toplote bukvalnonse jedva rasladi. Stan nam je dosta veliki i jednom klimom uspemo solidno da obladimo, ali sad ovih dana smo zatvarali vrata, pa hodnik, kupatilo i jednu sobu nismo uopste rashladjivali jer tsmo manje boravimo...
Juce smo dosli kod bake i deke na selo, ovde je koliko-toliko podnosljivije... ne vracamo se u grad dok malo ne spusti tdmp...

clock-img

06.08.2017, 17:52

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24837

Mama Jo, jel se nije vise prehladila beba?

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

06.08.2017, 18:39

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Žene ima li neko "pingvina"?Onu mobilnu-prenosivu klimu?Razmišljamo o tome za sprat ali ne znam kakva je u praksi?

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

07.08.2017, 23:05

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ako mislis na onu prenosivu klimu ne bih ti savetovala..to je jako jako slabo
Mi je imali kao podstanari ..bzvz. Cim smo preselili prodali je.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.8.2017 23:06:33 >

clock-img

08.08.2017, 08:11

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Anck na tu😐

clock-img

29.08.2017, 13:56

clock-img

Tatjana.87

pencil-img

1063

Mi smo pre neki dan bili kod mog brata, da se pohvali kako je kupio klimu
cak nije namestio ni veliku razluku u temperaturi.napolju je bilo 35
a on je na 30 namestio i nismo proveli deset minuta u prosotiji bebac je poceo da kija user posted image

clock-img

22.10.2017, 12:17

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Mi sno letos ukljucivali kada je bilo prevruce.
Minimalna razlika u temperaturi.
Ujedno,bez klime ne znam kako bi putovali sa bebom.

clock-img

04.12.2017, 01:03

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Izbegavam da mustra bude uz klimu.

clock-img

06.03.2018, 10:16

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Nismo koristili, samo ventilator. U svakom slučaju, sklanjati bebu što dalje od tih uređaja.

clock-img

25.08.2019, 19:03

clock-img

dunja RR

pencil-img

30486

Ja nisam nijednom upalila klimu dok je beba u stanu, zapravo nisam je uopšte ni palila ovog leta (sem jednom kada sam bila sama, i brzo ugasila nije mi prijalo).
A bebu takođe ne uvodim nigde gde ima klima, tipa apoteke, radnje.

Jedini put kada je bila pod klimom bio je bus kada smo išli za V.Banju, 3 sata, ali sam joj par kapica presvukla, i bila je pokrivena ( u busu bio 21c).
Ali sačuvah je i tada, hvala Bogu, do sada se drži, bez prehlada.

Kada smo se vraćali iz Banje, u taksiju do kuće, cc-a 5 minuta vožnje, je tako duvala klima meni u glavu, iako sam zamolila taksistu da ugasi, i odmah sam prokijala to veče, ali nije se nastavilo ujutru, za divno čudo.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

26.08.2019, 09:35

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

Ja sam se toliko plasila klime doknsu bili mali , strasno.
Sa mm vecito rat, kod nas u kolima je da se smrznes, nedokazan je strasno, pa imala sam utisak odmah im nos procuri.

clock-img

26.08.2019, 10:48

clock-img

nata11

pencil-img

9235

I ja sam strasno oset_ljiva na klimu pa sam se sa razlogom plasila za I. Palili smo mozda 2 nedelje za celo leto i odmah joj procurio nosic. I dalje ga cistimo svaki dan. Hvala bogu pa nista nema u grlu i plućima.

Mada mi smo u kuci pa nekako uspevamo da rashladimo. Ne bih da komentarisem stanove u soliteru, verovatno da je nemoguce prirodno rashladiti. 

clock-img

26.08.2019, 14:02

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Kod nas klima radi od prvog dana, normalno. Samo naravno da ne duva direktno u bebu. Tako sam i sa prvih dvoje radila. A i patronazna nam je tako rekla... Obzirom da sam uglavnom sama sa decom i da moram obavljati i kupovine, ulazimo normalno u markete, apoteke... Gde da nadjem sada nesto bez klime...

Klima nam je ukljucena bukvalno od 8 ujutro i iskljucujemo je uvece u 23h. Prosto ne mozemo da disemo bez nje jer je stan sav u prozorima i sunce nam ceo dan sija, pre podne u decijoj sobi, od podneva pa do zalaska u dnevnu i trpezariju. 

clock-img

27.08.2019, 06:22

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

Bubulence, ti znas najbolje za svoju decu. A kad kazss da je stan sav u prozorima , naravno da je vruce.
A i po marketima i apotekama moraju biti ukljucene klime zbog proizvoda.

clock-img

27.08.2019, 08:26

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Bubulence, isto, ja je gasim samo kad su sveze istusirani. Ali opet, bez klime u autu se ne moze, a to ih vise bije nego ove u prostorijama..