Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

Sama sam posvećena i domaćinstvu i detetu i uglavnom mi je malo 24h da sve postignem... Uvek nešto mora ostati za neki drugi dan... Čak sam jednom i računala da i da ne spavam, opet ne bih stigla sve za jedan dan. Mm mnogo radi (i hvala Bogu što je tako u današnje vreme), i ja imam 8 sati radno vreme, već 100 Eura odvajam na dadilju, plate su smešne kod privatnika iako imam fakultet, a da radim još nešto sa strane-jednostavno nemam vremena!!! Kod nas je cena za pomoćnice jaaakkkooo različita: znam neke da glancaju kuću za 2500 dva puta nedeljno, dok neke samo sat peglanja naplaćuju 200 rsd
(nedeljno kod mene uvek bar 4 sata posla, a gde su ostali poslovi)... Jednu ženu koju sam kontaktirala (bez peglanja) traži 800 po danu, pa koliko tu treba... I sad ako računam da mi dođe bar pet puta u toku meseca-eto da mi pomogne da operem prozore, podove, kupatilo, kuhinju, obriše prašinu i usisa-to je 4000 mesečno, što su mi maltene tri paketa pelena, tako da mi se ni ovakva računica ne isplati...
Nažalost!
Muka mi je dok je gledam kako odugovlači....
Ona podigne, spremi ispod, i vrati. I zabole me šta misli o meni.