writing-img

RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica!

clock-img

25.07.2011, 18:45

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Dobra ideja, ali ajde da ostavimo za sledeći put da ne pravimo pometnju. Ako se ponovi i neko primeti, slobodno mi pišite pp pa ću odreagovati, OK?

clock-img

25.07.2011, 19:02

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Ništa, ovo je postalo bez veze, svi određuju pravila, niko me ne sluša. Ponovićemo glasanje i brišem poruke jer sponzorska tema koju klijent plaća pretvorila se u rasulo.

Molim one koji su glasali da opet glasaju, svi imaju pravo na jedan glas a oni članovi koji su učlanjeni između 22.7. i 31.7. nemaju pravo glasa jer je to pravo u ovoj igri zloupotrebljeno od nekolicine članova (pravljenje lažnih profila), to je prouzrokovalo haos u temi i iz tog razloga ponavljamo glasanje!

Glasovi posle ovog mog posta su važeći...

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.7.2011 21:00:46 >

clock-img

25.07.2011, 19:02

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

E ne moze kod nas nesto da prodje bez muljanja... user posted image

Elem, glasam za broj 13. Bravo, svaka cast! user posted image

clock-img

25.07.2011, 20:00

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ništa, ovo je postalo bez veze, svi određuju pravila, niko me ne sluša. Ponovićemo glasanje i brišem poruke jer sponzorska tema koju klijent plaća pretvorila se u rasulo.

Molim one koji su glasali da opet glasaju, svi imaju pravo na jedan glas a oni članovi sa manje od 50 postova nemaju pravo glasa jer je to pravo u ovoj igri zloupotrebljeno od nekolicine članova, to je prouzrokovalo haos u temi i iz tog razloga ponavljamo glasanje!

Glasovi posle ovog mog posta su važeći...

Pametno! user posted image

< Poruku je uredio AndreaK -- 25.7.2011 20:01:01 >

clock-img

25.07.2011, 20:02

clock-img

Anoniman

E mukouser posted image Ja tako lepo srocih prvi post, a sad mi mozak ne radi bas tako lepo...
Elem, za najbolju kompoziciju i super liker deda Hauckauser posted image , moj glas ide broju 13.

clock-img

25.07.2011, 20:06

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

da ponovim onda user posted image  
glasam za bajku! br. 13

clock-img

25.07.2011, 20:32

clock-img

MASHKA

pencil-img

1517

glasam za 47, da kolica dobije neko kome su zaista neophodna!

clock-img

25.07.2011, 20:36

clock-img

Gejsha

pencil-img

154

E SVAŠTA!
Znači ja sada ne smem da glasam, katastrofa  i smejurija od pravila na ovom forumu....user posted image

clock-img

25.07.2011, 20:39

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

IZVORNA PORUKA: Gejsha

E SVAŠTA!
Znači ja sada ne smem da glasam, katastrofa  i smejurija od pravila na ovom forumu....user posted image

Draga ovo nije bio moj izbor, 10 puta sam ponovila da nastavimo sa glasanjem ali je nastao čitav haos jer su se otvarali lažni profili (pročitaj unazad). Jednostavno se situacija morala smiriti, drugi način ne postoji.

clock-img

25.07.2011, 20:41

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

E SVAŠTA!

Sa druge strane možeš glasati, ukoliko nam se pridružiš na ostalim temama bez problema ćeš skupiti 27 postova koji ti nedostaju jer si ti ovde regularan član:)

Nadam se da razumeš da je ovo dobronamerno i imaš vremena da do 31.7. ostvariš svoje pravo na glasanje.

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.7.2011 20:42:02 >

clock-img

25.07.2011, 20:43

clock-img

Gejsha

pencil-img

154

baš nije fer, ja sam član već 2 meseca, imam malo postova jer nemam puno vremena, iskusna sam pa ne postavljam pitanja ali redovno čitam vaše članke i uživam. moje iskreno mišljenje je da je uopšte glupo što članice glasaju, najrealnije i poštenije bi bilo da postoji neki žiri ili da sponzor odlučuje!

clock-img

25.07.2011, 20:45

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

baš nije fer, ja sam član već 2 meseca, imam malo postova jer nemam puno vremena, iskusna sam pa ne postavljam pitanja ali redovno čitam vaše članke i uživam. moje iskreno mišljenje je da je uopšte glupo što članice glasaju, najrealnije i poštenije bi bilo da postoji neki žiri ili da sponzor odlučuje!

Tako je bilo ranije ali Ministarstvo finansija ne dozvoljava to jer nije po zakonu - glasanje mora biti javno i rezultati dostupni svima u svakom trenutku. Ovo je jedini način da svi možete pratiti stanje glasova - javno.

clock-img

25.07.2011, 20:46

clock-img

Gejsha

pencil-img

154

hvala ali više nije ni bitno, nemam puno vremena za komp a i ne želim da na silu piskaram ako nemam šta kažem!
ponavljam, više volim da čitam vaše tekstove a i redovno koristim raznorazne alate. mislim da vam broj postova i nije neko merilo jer neko može da ceo dan bude prisutan na rr i samo izčitava....

clock-img

25.07.2011, 20:48

clock-img

ikisiki

pencil-img

14

i ja opet glasam za br 13,nadam se da ce se moj glas vrednovati...ja sam clan odavno samo sto nista ne pisem...user posted image

clock-img

25.07.2011, 20:50

clock-img

Gejsha

pencil-img

154

IZVORNA PORUKA: ikisiki

i ja opet glasam za br 13,nadam se da ce se moj glas vrednovati...ja sam clan odavno samo sto nista ne pisem...user posted image

eto  , o tome vam govorim!     user posted image

clock-img

25.07.2011, 20:52

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

hvala ali više nije ni bitno, nemam puno vremena za komp a i ne želim da na silu piskaram ako nemam šta kažem!
ponavljam, više volim da čitam vaše tekstove a i redovno koristim raznorazne alate. mislim da vam broj postova i nije neko merilo jer neko može da ceo dan bude prisutan na rr i samo izčitava....

Razumem skroz i mnogo, mnogo puta sam pisala, pričala da ima mnogo više članova na RR koji čitaju nego onih koji pišu - čak 20 x puta više ima takvih članova. I ja uvek govorim da su oni jednako važni i bitni Ringeraji, ali nikada me niko nije podržao u tome (ili retko ko, čast izuzecima).

Ali neverovatno, na ovim temama se uvek napravi haos jer neko ne igra fer, i onda smo primorani da se prilagodimo nastaloj situaciji. Molim da shvatite to.

clock-img

25.07.2011, 20:54

clock-img

Gejsha

pencil-img

154

Tako je bilo ranije ali Ministarstvo finansija ne dozvoljava to jer nije po zakonu - glasanje mora biti javno i rezultati dostupni svima u svakom trenutku. Ovo je jedini način da svi možete pratiti stanje glasova - javno.

pa i taj žiri može javno da glasa!

clock-img

25.07.2011, 20:55

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Ok, hoćete da ukinem pravilo o broju postova i da nastavimo da glasamo fer i pošteno, i da svim članovima omogućimo da glasaju? Uradiću to, i nadam se da neće biti zloupotrebe mog poverenja ovaj put.

clock-img

25.07.2011, 20:56

clock-img

Gejsha

pencil-img

154

sve ja to shvatam, i tebi Dunja svaka čast ali izgleda da se ovde članovi mnogo više pitaju i slušaju od vas!

clock-img

25.07.2011, 20:58

clock-img

degu

pencil-img

11332

Dunja ovo se ne može rešiti tako da svi budu zadovoljni, jedini predlog koji imam je da se eliminišu svi glasovi onih članova koji imaju samo taj jedan post.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

25.07.2011, 21:00

clock-img

ikisiki

pencil-img

14

kako god cure odlucite,samo sam htela pomoci da neko dobije kolica.pozz user posted image
samo je malo providno kad glasaju oni sto su otvorili profil pre 2-3 dana...a za postove po meni mislim da nije bitan broj user posted image

clock-img

25.07.2011, 21:01

clock-img

Anoniman

Opet ja... neko je napisao predlog da se ne prihvate glasovi onih članova koji su se pridružili RRaji baš u momentu započinjanja nagradne igre i baš očigledno se pridružili zbog toga, tako da je i to jedna od dobrih ideja kako rešiti problem ubuduće.

Izvinite što upadam ovako, žao mi što sve ovako bzvz ide a ovo je diiiivna stvar, i hajde da ovaj put pružimo malo tolerancije i ne kvarimo temu a sledeći put da se utvrde baš "stroga" pravila kojima niko neće biti oštećen.

Ponovo sa mamom čitam priče i mogu samo da vam kažem da mi je ovo baš divno veče, jako lepih priča ima! user posted image

clock-img

25.07.2011, 21:01

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Dunja a zasto se ne bi glasalo kao za profertil i prokseed--svako se prijavi,,glasa se za prvi krug --ko ce da udje

I na kraju se glasa za pobednika i to je to!!!

clock-img

25.07.2011, 21:02

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Molim one koji su glasali da opet glasaju, svi imaju pravo na jedan glas a oni članovi koji su učlanjeni između 22.7. i 31.7. nemaju pravo glasa jer je to pravo u ovoj igri zloupotrebljeno od nekolicine članova (pravljenje lažnih profila), to je prouzrokovalo haos u temi i iz tog razloga ponavljamo glasanje!

Nadam se da je ovo konačno i da neće biti više zamerki ...

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.7.2011 21:04:11 >

clock-img

25.07.2011, 21:03

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

sve ja to shvatam, i tebi Dunja svaka čast ali izgleda da se ovde članovi mnogo više pitaju i slušaju od vas!

draga izvoli glasajte...