writing-img

RE: Celulit-to žensko prokletstvo

clock-img

23.09.2020, 21:27

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Danas mi je bila 5ta. Vec sam se smorila i mrzi me vise da idem. Ali platila sam, tako da nema odustajanja. 

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

23.09.2020, 22:08

clock-img

mikica88

pencil-img

2180

Super kad pomaze. Mora da se istrpi

clock-img

23.09.2020, 22:41

clock-img

jess021

pencil-img

13404

Sanjalice, koliko ukupno i koliko kosta? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

24.09.2020, 08:09

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja znam da ga imam,ne puno ali tu je.Ali i ne registrujem ga 🤣

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

24.09.2020, 08:21

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Nema tih para za koje bi isla,hahhaa...

Volim masaze,i prijaju mi bas jaki pritisci,ali da mi neko drlja noge,vene,meni to sve jaaao.Inace,kazu da mora i dosta vode da se pije,ima poseban valjda rezim ishrane,vode..da bi bio potpub efekat.A sanjalice,zato i jeste fora da uplatis 10kom.jer bi posle trece masaze odustala,hahaha ..

clock-img

24.09.2020, 08:28

clock-img

jess021

pencil-img

13404

Ni ja ne bih isla, mene sve to smatra. Mislim da se ishranom i vezbanjem sigurno moze srediti. 

clock-img

24.09.2020, 11:46

clock-img

mikica88

pencil-img

2180

Uzivam da me neko masira. Treba puno vode i cajeva piti .

clock-img

24.09.2020, 21:35

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Jess, 10 masaza od sat vremena 9000 din.

Nemam ja nesto puno celulita ali i to malo sto imam me nervira. Radi kombinaciju madero, rucna i limfna drenaza. Isto verujem da moze vezbom da se sredi, ali ja lenjivica ne mrdam. 

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

25.09.2020, 08:13

clock-img

jess021

pencil-img

13404

Javi rezultat kad zavrsis😁

clock-img

14.10.2020, 14:44

clock-img

Queen Lady

pencil-img

948

Ja sam sa celulitom i strijama navikla da zivim. I jedno i drugo imam jos od osnovne skole (negde od 6,7 razreda - celulit u tom periodu bas malo) kada mi je zadnji*a porasla user posted image i to samo u predelu gu*e blize kukovima. Imala sam srecu da u trudnoci nisam imala problem sa strijama, cak ni po stomaku, a nisam se mazala ni sa cim.

Ali zato celulit, sada posle druge trudnoce... No Coment, ali ne obazirem se. Vise me nervira sto su mi butine jake i sto treba da smanjim obim butina i stomaka. A nemam snage da se bacim na vezbanje + sto mislim da imam dijastazu, pa ne bih bas bilo koje vezbe da radim, jer sam cula da moze da se napravi samo jos gore.

Mozda sam otisla malo off. Ja se izvinjavam unapred... user posted image

"Ako si uspešan u nečemu ili će te kopirati, ili će ti zavideti, ili će te mrzeti."

"Zavedi mi um i imaš moje telo, pronađi mi dušu i imaš me zauvek."

Fjodor Dostojevski

clock-img

15.10.2020, 09:06

clock-img

jess021

pencil-img

13404

Lady Queen, zaprati na na ig, ako imas, Danna Landgren, ona u opisu svake vezbe napise da je preporučljivo zena a sa dijastazom

clock-img

15.10.2020, 09:12

clock-img

Queen Lady

pencil-img

948

Moracu da nadjem. A nasla sam i na fb neku grupu za vezbe za zene koje imaju dijastazu. Pa cu da pogledam i jedno i drugo. A bas pocinje strasno da me nervira.

"Ako si uspešan u nečemu ili će te kopirati, ili će ti zavideti, ili će te mrzeti."

"Zavedi mi um i imaš moje telo, pronađi mi dušu i imaš me zauvek."

Fjodor Dostojevski