Poslednji tekstovi

Upoznajte autorku serijala o Džeronimu Stiltonu
Beogradski sajam knjiga je počeo, a Vulkan izdavaštvo vam je kao i uvek pripremilo druženja pisac...
Promo objava
Promo kutak

10 prelepih imena za DUGINU BEBU
Predstavljamo 10 emotivnih predloga, zajedno sa njihovim značenjima, koji bi mogli biti savršeni ...
Sve o bebama

.a sto se suma na srcu tice to je zdrav sum .
i tako mi cekamo, cekamo, cekamo...
. Moja cerkica ima 3godine i 3meseca. U junu je otkriveno ostecenje sluha. Ona je razvila govor,cak i recenice sklapa,ali je agramaticna,ima bebeci govor i tesko usvaja nove reci.Radili smo beru na institutu za MiD,tamo nisu dobili jasne odgovore.Posle su nas poslali u Deciju kucu. Tamo je krenula na rehabilitaciju i rad na ksafa aparatom. U septembru je uradjen ASSR test koji je pokazao duboko senzorineuralno ostecenje sluha. Po tom rezultatu,tako su mi rekli,ne bi trebalo uopste da prica!!!!Ima potpuno sacuvane duboke frekfencije,nagli pad do 90db na srednjim,a na visokim je ostecenje do 100 db.Potpuno indenticno na oba uva. Pritom, kada prica telefonom, na desno uvo ne cuje nista i gura telefon,ali na levo uvo prica i daje smislene odgovore. Ni njima nije bas sve najasnije!!! Od pocetka su govorili kako je atipican slucaj! Pre tri nedelje je dobila aparate. Moj muz i ja ne primecujemo neku razliku,ali kazu da za to treba vremena. Valjda je tako!