Poslednji tekstovi

Šta da radite ako dete dobije gliste?
Sama pomisao da Vaše dete ima gliste stvara osećaj zabrinutosti iako u najvećem broju slučajeva n...
Zdravlje i bezbednost

Roditeljima je potrebna dozvola za presvlačenje bebe
Većina roditelja pokušava da tu radnju obavi što je brže moguće - ali pojedini naučnici sada tvrd...
Sve o bebama

. Mm sve zavrsio za dva dana (posto u peti sud odes jedan dan, pa to bude gotovo sledeci). Ali OBAVEZNO zovi sve ustanove i pitaj, mm je sve zavrsavao izmedju 9 i 12.
)pa na tu potvrdu cekaj 5 dana,pa izjava sa dva svedoka da mm i ja zivimo u zajednici(kakve sad to veze ima
),pa drzavljanstvo,pa izvodi iz knjige rodjenih,pa iz knjige vencanih,moja zdravstvena knjizica... i pitaj Boga sta je jos trebalo
, parola snađi se! To se i onako ne proverava, a i da se nekad proverava, uvek možeš reći da ste se "u međuvremenu razišli" ili tako nešto. Ali to je sve papirologija pa je treba rešiti kako znaš i umeš... Pored svega, mislim da nema veze jesi li udata, nisi, dal si samohrana itd... ti svakako imaš pravo na tu nadoknadu ili kako god već, a ako si samohrana a još i na birou, imaš pravo na dečiji dodatak (koji je bedan al ajde). Imaš puno vremena pa polako, sve ćeš saznati na vreme.