Poslednji tekstovi

Always predstavlja kampanju „SVOJA. ALWAYS SIGURNA.“
Poruka „SVOJA. ALWAYS SIGURNA.“ povezuje unutrašnji osećaj samopouzdanja sa zaštitom koju pružaju...
Promo objava
Promo kutak

Igre za razvoj desne polovine mozga vašeg deteta
Roditelji treba da osiguraju da njihova deca razvijaju desnu stranu mozga, koja je odgovorna za k...
Odgoj i razvoj

. Mm sve zavrsio za dva dana (posto u peti sud odes jedan dan, pa to bude gotovo sledeci). Ali OBAVEZNO zovi sve ustanove i pitaj, mm je sve zavrsavao izmedju 9 i 12.
)pa na tu potvrdu cekaj 5 dana,pa izjava sa dva svedoka da mm i ja zivimo u zajednici(kakve sad to veze ima
),pa drzavljanstvo,pa izvodi iz knjige rodjenih,pa iz knjige vencanih,moja zdravstvena knjizica... i pitaj Boga sta je jos trebalo
, parola snađi se! To se i onako ne proverava, a i da se nekad proverava, uvek možeš reći da ste se "u međuvremenu razišli" ili tako nešto. Ali to je sve papirologija pa je treba rešiti kako znaš i umeš... Pored svega, mislim da nema veze jesi li udata, nisi, dal si samohrana itd... ti svakako imaš pravo na tu nadoknadu ili kako god već, a ako si samohrana a još i na birou, imaš pravo na dečiji dodatak (koji je bedan al ajde). Imaš puno vremena pa polako, sve ćeš saznati na vreme.