IZVORNA PORUKA: gae_gr
Dupli točkovi su odlična stvar ako kolica nemaju velike točkove sa gumama na naduvavanje. Ja sudeći po mojim kolicima i svemu onome što znam o jednima i drugima sam sigurna da Cortina može na sve ali SVE terene, ako naša sa duplim točkovima, gumenim ali punim, mogu po neasfaltiranim putevima, njivama i šumskim stazama, mogu da zamislim gde sve možeš da izguraš Cortinu. Ja sam takođe kupila jedna kolica i nemam nameru da uzimam druga. Sad kad dete ima preko godinu dana, ako idem na kraće relacije ili u šetnju u vreme kad ne spava vozim je u triciklu, ako planiram da se zadržim ili me kači vreme za spavanje idemo kolicima. Po meni je bolje kupiti kvalitetna 3 u 1 kolica i posle dobar tricikl koji može svuda nego kupovati kišobran kolica jer kad prohodaju tricikl je zanimljiviji i u njega radije seda nego u kolica, to joj je previše pasivno.
Ma i mi smo za tu varijantu da kupimo fino 3u1 i da smo mirni. Vjerujem da ce nam se ulozeno ipak isplatiti a ako Bog da planiramo u buducnosti drugo dijete (a u medjuvremenu mogu zavrsiti kod brata ili djevera) tako da ce se u svakom slucaju isplatiti. Nas je privuklo to sto imaju super gumene tockove koji se pumpaju (bas izgledaju profi

) i sto cemo s njima moci i na more, i po planini, po sljunku...bas svugdje. Vec su nas zezali da kolica kupujemo sebi a ne bebi

mada je meni bitno da koliko su udobna bebi da su udobna i nama jer ipak cemo i mi gurati bebicu (iskreno ne bih se bunila kad bi me neko provozao u njima).
U biti jos nam je rano ali smo poceli sa prikupljanjem informacija. Bebica ce ako bog da nekad na zimu tako da ce nas kaciti najljepsi period za duge setnje i vec se vidim sa cortinom

. Hvala jos jednom na odgovoru.
Troje nas je, u cijelom svijetu samo troje... Hiljadu nečijih srećnih časaka biće kao ovaj, ali ovaj nikada više. Hiljadu tuđih ljubavi biće kao ova, ali ova nikada više. Cio svijet i cijela vasiona, nas troje!