cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kakva kolica? II deo

clock-img

13.09.2014, 09:44

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja sam imala 3u1 kolica, maksimalno smo ih iskoristili, jaje smo najmanje koristili jer tad nismo imali auto.
mi smo nasa prodali jer nemam vise gde da ih drzim, sada imam izgovor da kupimo nova kad budem opet user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

13.09.2014, 11:27

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Kako ide to sa prodajom kolica? Zaljubila sam se u jedna jako roze boje,ali ako nam drugo bude decak,moracemo da ih prodamo. Sad se dvoumim izmedju bez i roze user posted image

clock-img

13.09.2014, 11:42

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

I jedna i druga boja su ti jako nezahvalne za odrzavanje..i nama su ostala kolica nova nova,jaje isto skroz novo,ali meni zao da prodamuser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

13.09.2014, 11:45

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

kolica imam i za prvo dete i za drugo....ona prva sede a i ova druga ce cim beba poraste.Sa onih prvih skidalo se sediste a sa ovih ne,ali su ova manja i prakticnija.

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

13.09.2014, 12:22

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Sve cesce cujem kupuju komplet 3 in 1 , budu i po 400e. Ja moja na akciji kupila za 6000. Jos izdrzavaju. user posted image

clock-img

13.09.2014, 12:34

clock-img

Ana13

pencil-img

972

IZVORNA PORUKA: Sanchy

I jedna i druga boja su ti jako nezahvalne za odrzavanje..i nama su ostala kolica nova nova,jaje isto skroz novo,ali meni zao da prodamuser posted image

Idem sutra za Sofiju i tamo u prodavnici imam plava,roze,kapucino i bez.Od toga treba da izaberem.A taj komplet kod nas kosta oko 92.000 din,a tamo 600e,tako da moram neka od tih da izaberem.Roze je tamnija.Mislim da ce samo bez biti teze za odrzavanje,a opet su najuniverzalnija.Verovatno cemo sutra na licu mesta odluciti

clock-img

13.09.2014, 12:37

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

J a imam bez i uopste nisu teska za odrzavanje. Drndala sam ih i na moru i evo jos ih nisam prala i ne izgledaju prljavo. Glasam za bez.

clock-img

13.09.2014, 12:41

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

A nisi sigurna u pol deteta,vidim po tickeru da je vec poodmakla trudnoca?Ne znam ja ti iz iskustva kazem,boja i materijal su jakoo bitni,nasa kombinovana kolica su tamno siva sa zelenim nekim munjama i materijal je odlican za odrzavanje ,bukvalno posle godinu i po koriscenja kao da sam ih iz radnje izvezla a druga,kisobran su plave boje,materijal hm,ne odrzava se sjajno,cak i kad trljam sapunicom i cetkom nije to to..,a isprljaju se ocas posla,u kola iz kola,uvek uz put nesto oceses sa njima ..ne znam ja sam takva mrzim fleke i to moram odmah da eliminisem a vidim zene opusteno voze i skroz musava kolica i to se uglavnom vidi na tim svetlim bojama pa ih stvarno nepreporucujem,koliko god da su lepa,lepa su tad kad se izmusave nece biti vise..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

13.09.2014, 12:43

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

IZVORNA PORUKA: Klarita

J a imam bez i uopste nisu teska za odrzavanje. Drndala sam ih i na moru i evo jos ih nisam prala i ne izgledaju prljavo. Glasam za bez.

Kazem zavisi i od samog materijala,uglavnom vidjam musava svetla kolica i to bas bas,ja moja plava non stop briskam i nije mi to to nikako u odnosu na kombinovana koja imam...

clock-img

13.09.2014, 12:49

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Znamo da je devojcica. Ja bih najradije zelena,i soba nam je zelena.Druga opcija su nam siva,ali nema ih u toj prodavnici.Biramo izmedju ovih boja sto sam navela.Samo mi se ta braon ne dopadaju,cak su nam i plava u opticaju.Nema kod mene musko zenskih boja. I ja ne podnosim fleke i vec planiram da ih perem u masini barem jednom nedeljno user posted image Ambiciozno

clock-img

13.09.2014, 13:55

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Ana13

Znamo da je devojcica. Ja bih najradije zelena,i soba nam je zelena.Druga opcija su nam siva,ali nema ih u toj prodavnici.Biramo izmedju ovih boja sto sam navela.Samo mi se ta braon ne dopadaju,cak su nam i plava u opticaju.Nema kod mene musko zenskih boja. I ja ne podnosim fleke i vec planiram da ih perem u masini barem jednom nedeljno user posted image Ambiciozno

Za podebljano sledi user posted image pa user posted image i vrhunac user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

13.09.2014, 16:18

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Trco, pusti me da pravim planove dok jos mogu da mastam user posted image A to sto su naucna fantastika,prepisacemo mom trudnickom mozgu user posted image

clock-img

13.09.2014, 17:08

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

user posted image ..dobro ti je Trca rekla,zato i kazem sto tamnija to zahvalnijauser posted image

clock-img

13.09.2014, 17:17

clock-img

Anoniman

Potpisujem Kunert 3u 1...
Mi svakodnevno uzivamo u kolicima i bas smo zadovoljni.

clock-img

13.09.2014, 18:15

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Kunert su dobra kolica,citala sam karakteristike skoro zbog drugarice ,nisam im nasla nijednu manu cak su laksa od onih koja sam ja kupila tada nije bilo Kunert ili ih je bilo samo preko neta nesto se ne secam..inace Kunert imaju i super dezene i vrlo prihvatljivu cenu

clock-img

13.09.2014, 18:16

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Za podebljano sledi user posted image pa user posted image i vrhunac user posted image

koja si carica!!user posted image
vrlo ambiciozno!

clock-img

13.09.2014, 18:25

clock-img

Ipokrisia

pencil-img

1032

Sad gledam na netu ta Kunert kolica, ali nesto mi se ne dopada materijal, suvise sija nekako , kao da je neka sintetika, poput suskavac jakni...

Po materijalu mi se najvise svidjaju brevi kolica, e sad ne znam da li su ovako prakticna i lagana...

clock-img

13.09.2014, 18:41

clock-img

branki*

pencil-img

20828

I ja ne podnosim fleke i vec planiram da ih perem u masini barem jednom nedeljno user posted image Ambiciozno

e,pa,anci,moram i ja da te citiramuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.09.2014, 18:41

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Taj materijal sto je kao suskavac je najbolji za odrzavanje,sve se lako skida i ne ostaju fleke..

clock-img

13.09.2014, 18:43

clock-img

Ipokrisia

pencil-img

1032

a da se ne upari mnogo od sunca? vidim svuda savetuju prirodne materijale, jer ovo se kao mnogo ugreje

clock-img

13.09.2014, 18:47

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Ja imam Chipolino Perfekta,pogledaj materijal ima na sajtu Chipolina,mislim da je slican Kunertu,svakako ti beba lezi na pamucnom cebencetu bilo leto ili zima tako da to kod kolica ne igra neku ulogu..moje misljenje

clock-img

13.09.2014, 18:51

clock-img

Ipokrisia

pencil-img

1032

da, ovo je definitivno za odrzavanje dusu dalo! ima stvarno lepih bojica i dezena!

clock-img

13.09.2014, 19:26

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ipokrisia, kad tebi termin? Mislim u koje godišnje doba se porađaš user posted image

Naša kolica imaju onaj sportski deo tu 'plastiku'. Stavljala sam uvek pelenu leti. Ne da se ne upali, već čisto da ima nešto da upije znoj. E sad što ovde leto traje 2 meseca (u najboljem slučaju) to je priča za sebe.

Ana13 - draga, ja sam od onih koje stoje čvrsto sa obe noge na zemlji, pa mi nekako logično da te 'prizemljim' user posted image

clock-img

13.09.2014, 19:37

clock-img

Ipokrisia

pencil-img

1032

meni sredina februara, ali dobro bebac ne izlazi nigde prvih mesec dana valjda, tako da neko rano prolece...ali opet, vozace se u tim kolicima kroz sva godisnja doba user posted image

clock-img

13.09.2014, 19:46

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Kako to misliš ne izlazi prvih mesec dana???

Ne znam, moje mišljenje je da je dobro imati onu tvrdu korpu za zimske bebe. Ali ja definitino iskacem po tom pitanju hehe