IZVORNA PORUKA: emicaa
Trćo znam da može i odvojeno da se kupi ali vidjeh neka koja su već sa tim pa ne znam koje je jeftinije i da li to može na sva kolica kao dodatak.
Garant ima modela, tipa ovj ide na ta ta i ta kolica. Ne znam koja planiraš da kupiš. Znam da komšinica ima ista kolica kao ja i da je samo dokupila taj dodatak. Zaboravila sam sad kako se to zove, ali mislim da možeš i polovno da kupiš. Za toliko koliko ćeš ga koristiti je meni ok da se uzme polovno (glavu na panj da dam da to nije više od 15€)
Purelove - dobro nam došla na forum. Pridruži nam se i na ostalim temama.
Što se tiče užeg izbora kolica - bitno je gde živiš (selo, grad), da li si u stanu, kući, imaš li stepenice lift.... I naravno ono što se TEBI sviđa.
Daću ti sopstveni primer - kada sam prvo rodila iz dna duše sam mrzela ona na tri točka - grozna su mi bila. Kad sam drugo rodila - jurila sam da kupim polovna na tri točka i sa jednom ručkom. I sad tvrdim da ne postoje bolja
3u1 - ne znam kad ti je termin - ako je u zimu, kasnu jesen - treba ti korpa - ako je u proleće - opet savet da uzmeš možda polovnu mekanu korpu. Tu korpu i tako prerastu za 3 meseca max. Ako je termin u leto - ne treba ti ništa osim jajeta i kolica (pod uslovom da su kolica 0+)