writing-img

RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo)

clock-img

28.08.2013, 15:53

clock-img

Anoniman

I ja sam nesto smorena, a ne bih trebala biti, danas mi je tek druga godisnjica brakauser posted image

clock-img

28.08.2013, 15:55

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: Unina mama

I ja sam nesto smorena, a ne bih trebala biti, danas mi je tek druga godisnjica brakauser posted image

zato si i smorena user posted image (salim se) srecna godisnjica user posted image

Vik sta mislis kako je tek onda meni sto treba da spremam rucak user posted image

clock-img

28.08.2013, 15:58

clock-img

Anoniman

Hahahhahaha procitala si izmedju redovauser posted image Hvala Lj, a imala sam i prvi roditeljski sastanak u vrticu pa su mi osecanja pomesanauser posted image

clock-img

28.08.2013, 22:21

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Danas smo krstili dete. Samo mi, kum i roditelji. Bilo je jako dirljivo... Plakali smo svi kao kiša. Jučerašnji dan nikada nećemo zaboraviti. Bilo je suza, smeha... Sada sam psihički jako umorna i iscrpljena. Dete pravi junak i juče i danas!user posted image Odložićemo put na more koji dan. Rekoh mužu da mi treba par dana da se priberem...nije pravio problem....

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

29.08.2013, 09:15

clock-img

pipi_coco

pencil-img

1289

Pospana ko' medo u januaru user posted image

clock-img

29.08.2013, 10:18

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Azra bitno da je sve do kraja ispalo dobro user posted image

clock-img

30.08.2013, 14:10

clock-img

pipi_coco

pencil-img

1289

Pozitiva danas user posted image

Petak je, uskoro će i kraj radnog vremena, sunčan dan, na temi crtice pljušte crtice roze i plave

P.s. Azra tek sad pročitah, drago mi je da je sve ispalo dobro i da ste prošli nepovrjeđeno user posted image

clock-img

31.08.2013, 00:42

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Hvala vam žene... Ja sam još uvek u bunilu. Nikako da se povratim. Upravo sam završila sa pakovanjem za more. Preumorna. Sa ovoliko mozga koliko mi je ostalo ko zna šta sam sve zaboravila. Iskreno, smorena sam, spava mi se i d+ne ide mi se na more. user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

07.09.2013, 16:17

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Umorno, bez energije user posted image ... i danas sam radila.

clock-img

07.09.2013, 16:43

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

ljuto... mm je otisao da radi na 2-3 sata ja jos od 12 sedim spakovana sa decom da krnemo na planinu a njega jos nema user posted image izgleda da cemo kuci ostati jer mi ne pada na pamet da idem uvece tamo!!! (mozda je ovo vise bilo za negativu _)

clock-img

08.09.2013, 06:08

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Ja super, bili napolju ceo dan, divno vreme 26 C

clock-img

11.11.2013, 12:50

clock-img

lesica

pencil-img

12022

Sjajno, vrlo vrlo vrlo srećno user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

11.11.2013, 13:32

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja sam nešto umorna i sva sam kilava,kao i ovo vreme napoljuuser posted image

clock-img

11.11.2013, 13:58

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Grozno.Čula sam jako ružne vjesti koje me tjeraju da ovagnem između ralnosti i sreće svog djeteta.Duša me moja boliuser posted image user posted image user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

11.11.2013, 14:01

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: big mum

Grozno.Čula sam jako ružne vjesti koje me tjeraju da ovagnem između ralnosti i sreće svog djeteta.Duša me moja boliuser posted image user posted image user posted image

Pa u čemu je problemuser posted image

clock-img

11.11.2013, 14:16

clock-img

big mum

pencil-img

1690

IZVORNA PORUKA: vikiveki

IZVORNA PORUKA: big mum

Pa u čemu je problemuser posted image

Problem koji već odavno visi u zraku samo je bilo pitanje dana kad će doći na red.
U fifmi gdje radi mm došlo je do revizije a samim tim i smanjenje plate.A na to sve su došli neki nenedani troškovi i situacija je postala dosta teža.Naime više nismo u mogućnosti da kćerki plaćamo vrtić.Dosad smo gurali nekako zakasnimo jedan mj pa sledeći platimo oba.E sad su nas zvali i rekli da to ne može više tako (jer je došla nova vlast)i mora da se redovno plaća.Čak do 5. za taj mj.A mi to nemožemo tako.
Ona jako voli da ide u vrtić da se igra sa svojim drugarima.Ide već punih 5 god.Sad je završna godina kad imaju jako puno aktivnosti,radionica ,predstava.I baš voli da ide.Ona je jedno jako veselo i aktivno djete koje obožava da se druži sa djecom i kad ne ide bude jako tužna.

Žao mi je zbog svega ovoga,duša me moja boliuser posted image user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

11.11.2013, 20:49

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Big mum bas tesko user posted image Jel to drzavni ili privatni vrtic_

Ja se osecam nekako cudno. Nit sam srecna, nit tuzna, nesto mi hvali user posted image

clock-img

12.11.2013, 00:11

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Big mum,sada je i meni jako teško kada sam pročitala tvoj post...Znam koliko je detetu u tom uzrastu bitan kolektiv i vršnjaci..i moj sin je završna godina vrtića tj. predškolsko i voli da ide ako se slučajno desi da ga ne možemo odvesti u vrtić bude onda katastrofauser posted image
E sad neznam kako je kod vas ali ovde je predškolsko obavezno i svi moraju da pohađaju taj pripremni program, i oni koji nemaju para da plaćaju celodnevni vrtić upisuju decu u poludnevni na 4 sata
user posted image Baš mi je žao ako stvarno budete primorani da ispišete deteuser posted image pokušajte naći način da ga ipak neispisujete iz vrtića

clock-img

12.11.2013, 13:48

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Big mum, tuga! Bas se rastuzim kad procitam ovako nesto. Nadam se da cete ipak naci neko resenje!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

12.11.2013, 13:57

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19025

Puca mi glava, popila sam Brufen ali ne pomaze, sreca pa su deca diiivna, igraju se a ja coooliram i cekam da brufen pocen delovati user posted image

clock-img

12.11.2013, 14:02

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja imam osećaj kao da imam T,merila sam ali nemam, ni sama neznam šta mi je...ne osećam se dobrouser posted image

clock-img

12.11.2013, 14:04

clock-img

Peace*

pencil-img

4892

Fino. Dosta radim na sebi u poslednje vreme, uspevam da balansiram energiju (negativnu i pozitivnu) i da nekako budem smirena. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

12.11.2013, 14:07

clock-img

serpica

pencil-img

8707

S obzirom na vreme osecam se divnooouser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

12.11.2013, 14:28

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

pocinje glava da me boliuser posted image

clock-img

12.11.2013, 14:41

clock-img

NadaR

pencil-img