Poslednji tekstovi

Važnost granica u vaspitavanju deteta
Vaspitanje se temelji na uspostavljanju i izgradnji odnosa s detetom, a osnovu svakog odnosa čine...
Promo objava
Odgoj i razvoj

Film „Bumbarovo ljeto“ na repertoaru od 25. decembra
Još jedna porodična filmska avantura stiže na veliko platno. Na prednovogodišnjem repertoaru doma...
Promo objava
Bioskop

Jedino sam za prvi rođendan poručila dodatnu tortu jer smo imali mnoooogo gostiju. Iz Tortaline, Inače ovako, od kostima, preko pozivnica, banera, torti, slaniša, sve pravim sama. To ume da bude loše jer sam često sva izgubljena na rođendanu kad bih trebala da budem najopuštenija, ali to je jače od mene.
Torte, pa nekad i slano. Ove godine smo npr. imali temu "sirena" pa sam pravila kaobojagi suši. Od palačinki. I kiflice u obliku kraba, koje na kraju nisu bile dekorisane kao kraba jer su me svi odgovorili od toga da ih dekorišem... Od grickalica su bile samo ribice. Torta cupcakes i cake pops sve u skladu sa temom. I kostim, naravno
Ta poslednja rečenica je pun pogodak. Sve to što i napravimo, ovako , onako, da bude lepo na izgled, ekstra ukusno, brdo para potrošimo, primete MOŽDA samo odrasli. Deci je najbitnije da imaju nešto da prezalogaje i da se igraju!
U dnevnoj sobi imamo mesta za plafon 10 osoba.