writing-img

RE: Vrteska za krevetac

clock-img

04.09.2017, 16:53

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Sve odvoji što vidi povoljno i zanimljivo❤

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

04.09.2017, 17:23

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

On bolji posao nije mogao da nadje user posted image

clock-img

04.09.2017, 17:34

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Obožava bebe i decu..da ne pisem u pogresnoj temiuser posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

15.09.2017, 12:02

clock-img

Tatjana.87

pencil-img

1063

Mi smo kupili neku "za budućeg fudbalera" ok je naj bitnije bebac se jako raduje kada je vidi,ona klasična na navijanje.

clock-img

08.10.2017, 22:53

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Mi smo promenili nekoliko vrteski i nisam zadovoljna,tj moju bebu nikada nisu interesovale a svaki bi sredio ocaj posla jednim sutom pri spustanju u krevetac.
Jedino mu je projektor zanimljiv,ali ne za svrhu namene vec za grickanje.

Mnogi kazu treba izdvojiti novac za vrtesku, a mi smo eto imali i onu od 2900 i onu od 14 990 i ja iskreno tu razliku nisam videla,osim-kvaliteta izrade,estetike i zvucnih (svetlosnih)efekata),te po meni treba uzeti neku klasicnu,a novac ne zaliti za projektor.

clock-img

08.10.2017, 23:32

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Imamo sada dve, jednu obicnu koja je izgubila svoj izvorni zvuk od padova na parket, a druga ima te svetlosne efekte i projektor, ali ni ona nije skroz ok, ima neki bag . Kombinovacemo user posted image

clock-img

17.10.2017, 23:21

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Kod nas je vrteska trenutno okacena samo zbog estetike.Pa kako koju posteljinu promenimo,tako menjamo i vrtesku. user posted image user posted image

clock-img

18.10.2017, 13:50

clock-img

Tatjana.87

pencil-img

1063

Mi imamo onu klasicnu na navijanje,i poslednjih mesec i jace mu se svidja, voli da je gleda
pogotovo joj se obraduje ujutro kada se probudi sve joj prica i guce user posted image

clock-img

18.10.2017, 14:21

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Mi imamo bright starts na baterije, ja sam bas zadovoljna, obojici je bila zanimljiva.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

18.10.2017, 14:53

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

teskica i dalje stoji na krevecu, Boze dragi, a on je bas voli, iako je vec deckic, meni zao da je skinemo. Bice mi prazankrevetac bez njeuser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

18.10.2017, 15:02

clock-img

degu

pencil-img

11332

B je nasu dokrajcio :) inace sam je volela, par minuta mira nam je obezbedjivalauser posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

18.10.2017, 15:08

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Mi smo imali neku super koja je kruzila od bebe do bebe, mnogima je obezbedjivala par minuta 😊😊
Oko god.dana smo vec poceli da cupamo i kidamo, pa smo je sklonili 😊😊

clock-img

18.10.2017, 15:58

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Sad ste me podsetile da treba da operem one plisane igrackice sa vrteske.Moram sutra to da odradim.

clock-img

18.10.2017, 21:33

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Imamo jednu vrtešku koju je kupio ujka i ne menjamo je jer je divna i obe je vole❤️

Sreća prati hrabre.

clock-img

19.10.2017, 07:31

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24828

Mi nemamo vrtesku. A i pretpostavljam da bi je ova moja unistilauser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.10.2017, 16:11

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Bas kako je jedna mama napisala-krevetac bi cudno izgledao bez nje.
Kao sto rekoh,kod nas nema nikakvu svrhu ali nekako koju god da stavim,lepo izgleda. :D

clock-img

19.10.2017, 16:28

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Nasa vrteska je bila unistena onog trenutka kad se malena prvi put uspravila u krevecu user posted image

clock-img

19.10.2017, 17:11

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Nasa prva je unistena sa nepuna dva meseca,beba nam je vesta sa udaranjem nogicama. :)

clock-img

02.12.2017, 00:28

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Mi smo uzeli jungle.
Platili je 2300.
Srecom pa nismo uzeli skuplji jer bi i ona skupljala prasinu.
Ovu smo lepo prodali na Limundu i svima lepo :)

clock-img

01.03.2018, 12:27

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Lepo je, a baš nam je značilo od 3. meseca da blene u to i malo se zabavi kad treba da odem npr. u wc.

PROČITAJ ISKUSTVA MAMA
image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image