Poslednji tekstovi

Vaspitač pedofil iz Odžaka osuđen na VIŠE OD 18 GODINA
Podsetimo, I. O. (28) uhapšen je u maju 2023. godine zbog sumnje da je počinio šest krivičnih del...
Vesti

Primitivni refleksi: Skriveni uzrok poteškoća u govoru
Da li se Vaše dete bori sa da održi fokus na zadacima, da sedi bez vrpoljenja ili sa savladavanje...
Promo objava
Odgoj i razvoj

ja imam kanal IC (to mu dođe nešto slično) i pravi je dokaz koliko je zapravo ljudski mozak bolestan. Krimi serije su mala maca nasprav stvarnih zločina...
I sve kontam: ma da, izmišljaju... Kad će jedna: ja sam dve nedelje pre porođaja gledala ovu emisiju i mislila garant je sve namešteno, kakve su to žene? i ona ode u bolnicu zbog bolova i porodi se u 37. nedelji, rodi bebu 3 kile i nije imala pojma
Neke su se čak i lečile, spremale se za histeroskopiju, sumnjale da imaju rak-i onda beba!!! Čudo prirode, šta drugo...
I ne znam da li si uspela da uhvatiš onaj Poor bride rich bride
Kvizove volim da gledam.
Majko moja, verovali ili ne toliko me je smorio do prvog bloka reklama, da nisam pogledala emisiju do kraja. Njegovi komentari, njegov "humor", primitivizam!!! I još komentariše kako ga eto "narod traži". Pa šta sam onda ja??? Neka zver?! Ne bih ga više gledala sve da mi plate i to debelo!