Poslednji tekstovi

5 načina da ojačate imunitet ove zime
Ne postoji čarobni štapić koji će ojačati vaš imuni sistem, ali ovih 5 navika će vam pomoći da iz...
Promo objava
Zdravlje

KNJIGE S KOJIMA SE LETI I ZAUSTAVLJA VREME
U fokusu interesovanja publike našla su se dva nova izdanja novinara, putopisca, profesora, diplo...
Promo objava
Promo kutak

Ali ipak bi najbolje bilo da uradite bris. Nama je jednom pedijatar rekla da misli da joj je ribica dosta crvena, pomirisala je i rekla da bi trebao bris. I.... bio je uredan. Ko zna šta se tu izdešavalo pa je bila malo crvenija. Ja, iskreno, nisam osećala nikakav čudan miris ali sam je ipak poslušala.
Moracu da zovem dr da je pitam!
praticu jos veceras, i sutra cu da joj radim urin,pa jedno po jedno da eliminisemo!
..mozda se nesto i nastrasila u vrticu,da je neko grubo obrisao..ko ce ga znati!
i sad se opustila i daje da je obrisem..verovatno je imala neku traumu!
Ne znam sta bih ti rekla. Osim da je bar trebala krvna slika, pa ako su leukociti tj neutrofilni granulociti poviseni, da se vidi da ima bakterijsku infekciju. Ovako, po meni je totalno neopravdano dobila antibiotik. Pritom, za urinarne infekcije se ne daje Panklav. No, sacekaj, sta je tu, pa odradite urin, pa ces videti. Drzim fige da bude sve ok.