cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: ime za devojcicu

clock-img

28.12.2011, 10:31

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

mog imena nema nigde user posted image

a u poslednjih dva meseca rodile su se tri devojcie koje su dobile ima koje smo i mi izabrali za nasu curicu ,Petra, hteli da bude lapo a retko ,kad ono ispade da je ime popularno user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

28.12.2011, 10:46

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

Petra mi je odlično, lai je sada baš popularno!

Ja se borim za Danicu ili Sofiu!

clock-img

28.12.2011, 10:52

clock-img

lajla

pencil-img

1022

Cula sam da je Petra jako popularno.Da sam rodila devojcicu sigurno bi se zvala Helena,to ime mi je prelepo,ali ipak sam rodila deckonju koji se zove Urosuser posted image

Sofija mi je lepo,ja sam tebala da se zovem tako.

< Poruku je uredio lajla -- 28.12.2011 10:53:35 >

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

clock-img

29.12.2011, 21:49

clock-img

Ljubicica225

pencil-img

23

Danica je predivno ime!

clock-img

30.12.2011, 02:06

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Ali, Tina je  slovenačko, a ne hrvatsko ime...

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

31.12.2011, 08:05

clock-img

mejvis

pencil-img

1690

IZVORNA PORUKA: snješka

Selena, Kalina, Srna, Miona...

Ovo kao da sam ja pisala!!!user posted image user posted image
Dodala bih i Alisa i Klara

clock-img

31.12.2011, 12:39

clock-img

Sesilija 83

pencil-img

1826

Jao mm mi jutros predlozi zensko ime(mi jos neznamo pol pa bramo jedno zensko i jedno musko)
Kaze on jao kako je lepo ime Nikolija ako bude devojcica to je to .... kad nisam pala sa stolice to me odmah asocira na cerku Vesne Zmijanac onu malu opicenu... da se razumemo ime jeste lepuskasto ali ja ne mogu da zivim sa Vesnom Zmijanac ....kakao da ga odgovorim???? Moram podhitno da smislim nesto lepseuser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.12.2011, 20:12

clock-img

mejvis

pencil-img

1690

I mene asocira na nju!!! To je jedina Nikolija koju znam!user posted image

clock-img

31.12.2011, 20:35

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Petra je lepo ima ali je baš čestooo, ima puno devojčica do pet godina koje se tako zovu, kad su mojoj sestri davali to ima (1995) mislim da je bila jedina u Beograduuser posted image
Vidim da i Minja počinje da bude popularno, a do pre dve godine kad mi se sestričina (ne od ove gore sestre, ipak je ranouser posted image ) rodila nisam skoro uopšte čula za to ime...

clock-img

31.12.2011, 20:44

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

Ja sam mojoj dala ime Marta svi su se zaprepastili user posted image ovde je bas neobicno to ime a i veoma retko !

clock-img

31.12.2011, 21:09

clock-img

Jov@n@

pencil-img

26

Da sam rodila devojcicu zvala bi se Miona.

clock-img

01.01.2012, 14:35

clock-img

Anoniman

Tijo, meni se ime Marta svidja s tim sto je to ovde Martha (meko "t") pa mi zato nije bilo ni opcija. A svidja mi se i sto je retko.

clock-img

01.01.2012, 14:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: ksena

Tijo, meni se ime Marta svidja s tim sto je to ovde Martha (meko "t") pa mi zato nije bilo ni opcija. A svidja mi se i sto je retko.

Zašto si Martu isključila ako ti se toliko dopada. Tamo će rasti i biti Μάρθα, ovde će je zvati Marta, a ima i adekvatna engleska transkripcija... Ako budeš tražila potpuno univerzalno ime, suzićeš sebi izbor previše...

clock-img

01.01.2012, 15:00

clock-img

Anoniman

pa sva imena na listi su mi se dopadala, a za ime Marta nisam ni pitala mm jer je on sa liste iskljucio dvoslozna imena. user posted image  odlucili smo se za Marina.
A bilo bi mnoooogo teze da je bio decak. user posted image

< Poruku je uredio ksena -- 1.1.2012 15:01:24 >

clock-img

01.01.2012, 15:08

clock-img

Anoniman

Marina je super user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.01.2012, 15:47

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

user posted image user posted image za Marina je bas super, davno sam cula da je neko dao to ime user posted image

clock-img

01.01.2012, 16:39

clock-img

Anoniman

hvala! na kraju su ostali Marina i Hristina, ali ova mala mi ne deluje kao Hristina (prednost davanja imena nakon sto se dete rodi user posted image ) i pritom bi se Hristina latinicno pisalo Christina user posted image

clock-img

01.01.2012, 17:47

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Marina je super user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

01.01.2012, 17:50

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: tijatija

Ja sam mojoj dala ime Marta svi su se zaprepastili user posted image ovde je bas neobicno to ime a i veoma retko !

Moj drug je najstarijoj cerci dao ime Marta po madjarskoj pevacici Márta Sebestyén

klikni - Marta''s Song (Deep Forest)

I meni se to ime svidja isto sam se razmisljala oko njega, cerka mi se zove Nina. Svidja mi se i Petra

< Poruku je uredio vukosava -- 1.1.2012 17:52:04 >

clock-img

01.01.2012, 17:54

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: liliana

Ali, Tina je  slovenačko, a ne hrvatsko ime...

I to je lepo ime. A Tina Turner user posted image

clock-img

02.01.2012, 21:02

clock-img

bea83

pencil-img

5169

IZVORNA PORUKA: ksena

odlucili smo se za Marina. 
user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.01.2012, 23:32

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

Marina user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

02.01.2012, 23:35

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

user posted image user posted image za Marinu!!

clock-img

02.01.2012, 23:46

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

IZVORNA PORUKA: Sesilija 83

Jao mm mi jutros predlozi zensko ime(mi jos neznamo pol pa bramo jedno zensko i jedno musko)
Kaze on jao kako je lepo ime Nikolija ako bude devojcica to je to .... kad nisam pala sa stolice to me odmah asocira na cerku Vesne Zmijanac onu malu opicenu... da se razumemo ime jeste lepuskasto ali ja ne mogu da zivim sa Vesnom Zmijanac ....kakao da ga odgovorim???? Moram podhitno da smislim nesto lepseuser posted image user posted image user posted image

Potpuno istu situaciju smo mi imali user posted image Sledeci predlog mm je bilo ime Natalija, ja sam imala jos dva predloga, ali sam se dva dana posle porodjaja ipak odlucila za Natalija, tako joj je nekako pristajalo...

clock-img

03.01.2012, 05:42

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Fali moje omiljeno - Senka

Fali i drugo ime koje obožavam - Alisa