cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima

clock-img

08.10.2011, 16:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34372

Bravo za Ksenijicu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.10.2011, 17:46

clock-img

Malecka074

pencil-img

875

Bravooooooooooo!user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

clock-img

08.10.2011, 17:51

clock-img

nela79

pencil-img

1365

Mi juce sa otprilike 5 ipo mjeseci bili na vakcini(one odvratne tri odjednom), i imamo 8100 gr(vidim ja da me ruke sve vise boleuser posted image ) i 69 cm. 

clock-img

10.10.2011, 14:31

clock-img

Anoniman

mojoj drugarici je dr rekla da beba ne bi smela da se popravi vise od 1350 gr za 1 mesec. zamalo mali da ode na dijetu...
moje dete i dalje jede na manje od dva sata preko dana. nekada bude i vise, ako se uspava, ali uglavnom sat i 45, 50 min... dr je prekomentarisala kad smo je skinuli da  je debeljuca. user posted image ne znam kako da proredim vreme izmedju podoja, kad ona trazi da jede?

< Poruku je uredio Macaki -- 10.10.2011 14:32:15 >

clock-img

10.10.2011, 15:35

clock-img

zeljo

pencil-img

211

Proslog utorka, sa 5 meseci i koji dan, imala je 7300gr i 70 cm duga. Rekla nam je dr da je krupna, i duga. Prava mi je manekenkica user posted image

clock-img

11.10.2011, 20:40

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Oktobar 11, 2011
18 meseci i 10 dana

Tezina: 10kg 310g
Duzina: 81.5cm
Obim glave: 47.5cm

clock-img

11.10.2011, 21:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34372

Bravo Helenice user posted image

Moj Marko je sa 2 meseca duplirao porođajnu težinu, a koliko čitam to je trebalo da se desi sa 5 meseci user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

11.10.2011, 21:58

clock-img

limunada

pencil-img

1846

Ja neznam jel moj nikola previse buco,kad je bio u sedmom mesecu imao je 9400g a sad je u osmom verovatno ima oko 10 kila neznam,bas kad odemo na kontrolu videcemo.Dr.kaze da je to ok i 73 dugacak.

clock-img

12.10.2011, 18:14

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Sve zavisi od bebe do bebe.  Ja sam bila 11kg sa 18 meseci, a rodila sam se sa 800g vise nego Helena...ona je sitna na mene (kao dete), bila sam sitna do neke 3 godine, pa je "krenulo".  Sad sam 175cm, za kile, jos uvek cutimuser posted image

clock-img

13.10.2011, 09:14

clock-img

Anoniman

Macaki kolila ti je beba? Moja ima mesec i sedam dana, i takodje sisa na manje od dva sata, nocu je pocela samo po jednom da se budi, nocas je bilo cak tri puta, valjda se ne nasisa, zaspi ... no uglavnom joj dajem na zahtev, a bude podoja i na sat vremena ... Beba ce se sam uobrociti, a bebu moras da podojis kad trazi, citaj: place ... samo se ne opterecuj gledanjem u sat, kako bude rasla docice to na svoje, bar bi trebalo ;)

clock-img

13.10.2011, 11:28

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

limunado moja drugarica imam bebu od 5,5 meseci i ima skoro 9kg,sav je ko rambo...vrat mu se ne vidi od silnih nabora...tako da ne brini za tvog bebaca

clock-img

13.10.2011, 11:43

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Bravo Helenice user posted image

Moj Marko je sa 2 meseca duplirao porođajnu težinu, a koliko čitam to je trebalo da se desi sa 5 meseci user posted image

Tako je. Da si sa, nikakv problem ne bi bio, kad je beba na ad mleku, pedijatri s emršte za ovakvo napredovanje. Sumnjam da možeš da mu smanjiš klopu, sve i da hoćeš.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

13.10.2011, 11:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34372

Pa on jede na 3 sata a ponekad i na 4 i još uvek jede 120ml, ne povećavam mu meru, sinoć je jeo u pola 8, zaspao i tek noćas u 3 se probudio da klopa. Stvarno ne mogu manje od toga da mu dajem. Problem mi je što on neće ni vodu ni čaj, jedva par gutljaja popije i to se svaki put rasplače jer ga ne puštam dok barem malo ne popije.
Nije nam dr ništa rekla, pitala me koliko jede i na koliko vremena i samo je rekla dobro kad sam joj ispričala. Nemam pojma.

clock-img

13.10.2011, 11:54

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ne opterećuj se. Ti ga ne trpaš, a on macan lepo iskoristi sve što je smazao. Izdužiće se on, videćeš.user posted image

< Poruku je uredio minavb -- 13.10.2011 11:57:40 >

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

13.10.2011, 11:56

clock-img

Anoniman

Ma neka se mršte-pih! Ana, ti sasvim dobro hraniš Marka, i ako je on dobro, šta sad... Možda će jače napredovati u startu, pa će naglo usporiti kasnije. Ipak se on rodio malo ranije. Takvi klinci više grabe da bi stigli željenu težinu user posted image

clock-img

13.10.2011, 11:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34372

Pa i ja mislim da hoće, on je već dosta porastao, za ova dva meseca 9cm. I ja sam tako rasla, sa dve godine sam bila kao dete od 4 godine. 

clock-img

13.10.2011, 11:57

clock-img

zeljo

pencil-img

211

Ne brini Ana, sto kaze mina, izduzice se. Moja beba je npr. jela mnogo vise kad je bila u tom uzrastu nego sada. Samo je odjednom pocela da gubi obrascice i hop, pocela da se izduzuje. Sada na misice popije 150 ml, cesto popije 120.

clock-img

13.10.2011, 11:58

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ima i na koga da bude vejiki dasa. user posted image

clock-img

13.10.2011, 12:23

clock-img

Ana RR

pencil-img

34372

P'da user posted image

clock-img

13.10.2011, 12:31

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Anci, raste on sada brzo pa ce kasnije usporiti, ne sekiraj se, a i ti si bila dugacko dete.  Narasce onoliko koliko mu je genetika predodredila.  Posle ces ga hraniti zdravo pa ces mu dati i u cvrstoj hrani "dobar start". Ne brini user posted image

clock-img

13.10.2011, 15:18

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Mi smo bili na kontroli sa pune 2 godine i 10 dana user posted image

Imamo ceeelih 11 kg i 200g i 87cm visine.

Strkljica moj lepi user posted image
Verus, Helena je kao i Stefan kada je imao 18 meseci (10kg i 200g) user posted image

< Poruku je uredio JMPM -- 13.10.2011 15:19:07 >

clock-img

13.10.2011, 16:49

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja Vanju uopste vise ne merim. On je super koliko god da ima kg.user posted image
Stefan se polako probija kao maneken. Em ima liniju, em mu slike popularne, dobija nagrade...user posted image

clock-img

13.10.2011, 17:35

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Sve sami manekeniuser posted image   Iskreno, ranije sam brinula, ali mi uglavnom lepo jede, lepo izgleda golisava (nije mrsava mislim) tako da sam zadovoljna.  Bolje je ovako nego da se "razjede" pa da posle bude debela. 

IZVORNA PORUKA: JMPM

Mi smo bili na kontroli sa pune 2 godine i 10 dana user posted image

Imamo ceeelih 11 kg i 200g i 87cm visine.

Strkljica moj lepi user posted image
Verus, Helena je kao i Stefan kada je imao 18 meseci (10kg i 200g) user posted image

clock-img

13.10.2011, 17:36

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Lepo izgleda, zdrav je (kuc kuc) to je jedino bitno.  Ja Helenu NIKAD nisam kuci merila, ni tezinu, ni duzinu, nista-samo na kontrolama je mere i to je to...

IZVORNA PORUKA: minavb

Ja Vanju uopste vise ne merim. On je super koliko god da ima kg.user posted image
Stefan se polako probija kao maneken. Em ima liniju, em mu slike popularne, dobija nagrade...user posted image

clock-img

13.10.2011, 23:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Zenetina

Macaki kolila ti je beba? Moja ima mesec i sedam dana, i takodje sisa na manje od dva sata, nocu je pocela samo po jednom da se budi, nocas je bilo cak tri puta, valjda se ne nasisa, zaspi ... no uglavnom joj dajem na zahtev, a bude podoja i na sat vremena ... Beba ce se sam uobrociti, a bebu moras da podojis kad trazi, citaj: place ... samo se ne opterecuj gledanjem u sat, kako bude rasla docice to na svoje, bar bi trebalo ;)

2 meseca i 10 dana user posted image

inace, moja beba je bas neka jesna. user posted image kaze moja svekrva da je i mm bio takav kao beba, voleo da jede. posle izrastao i nikada nije bio gojazan.
nemam pojma samo kako cu je nositi na cetvrti sprat kad jos malo oteza. i sad je jedva nosim.