Poslednji tekstovi

Kako je to kada si maneken, suprug, ali pre svega TATA
Ranije sam slušao o tome, kako se život menja kada se dobije dete ali sam više o tome razmišljao ...
Promo objava
Porodični odnosi

L’ERBOLARIO praznično darivanje na Ringeraji!
Da nam decembar čarobno zamiriše - uz L`Erbolario!
Promo objava
Promo kutak

Ja sada dosla kpd mojih malo, pa cim se vratim trazicu uput da idem i ja tamo i na vezbe, bzvz da idem onda u Silerovu na vezbe, kad mogu odmah u gradsku
Ja sam se isto odlucila za gradsku, samo kada ja odem bice zimaaaaaaa. Htela bih samo da te pitam nesto, posto si ti sada bila, i vidim, pricas da ti je muz doneo sve, jel to znaci da su dozvoljene posete, ili ti on samo preko sestara posalje sta ti treba? I sme li tata da vidi bebu? Meni se kuma poradjala, ali ranije, tada nisu smeli ni nju da vide, ni bebu, mada ona nije bila u baby friendly programu, ali samo htedoh da pitam jel se to promenilo? To za posteljinu sam cula, ali to nije bitno, samo da je sve ok ostalo
Jos ne znam hocu li BF ili ne, pojma nemam u vezi sa tim sta da radim, citam na forumima i za i protiv, pa cu odluciti, imam jos vremena do januara
Pozz
. o gradskoj sam se doooob ro raspitala, tako da verujem da je zaista extra bolnica bar sto se tice odnosa izmedju babica, doktora i ostalog osoblja sa pacijentima tice! ako si se odlucila za gradsku, sigurno neces pogresiti!