writing-img

RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara

clock-img

29.11.2011, 11:03

clock-img

Anoniman

Hvala, znaci da se stisnem i da je ne pustam preko noci user posted image

clock-img

29.11.2011, 11:05

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

MMisu , ti si jos tu user posted image
ja sve mislim otisla ona da rodi Sofiju ( ili Sofiu user posted image )

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.11.2011, 11:07

clock-img

Anoniman

Sofia. Joj Olga i ja sve cekam. Sve smo probali, jos samo da stavim 500 eura u gace, ako je to ne izmami ja vise ne znam sta ce user posted image

clock-img

29.11.2011, 11:08

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

dodji , pravice teta Olga baklavu ili reform tortu , sta vise volis user posted image

clock-img

29.11.2011, 11:21

clock-img

Anoniman

Da mi krene porodjaj u kolima pa da mm izbaci user posted image

clock-img

29.11.2011, 11:22

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

to je sad vec tu MMisu , moze svaki cas da nas iznenadi Sofi user posted image

clock-img

29.11.2011, 12:34

clock-img

Ivence

pencil-img

633

Izdrzi Misuuu, jos malooooo :))) Ja posla da nadjem, znam da sam citala ovde o doktorima iz gradske, koji su dobri, posto imam neke dileme, i ne mogu da verujem da si jos tuuuu.... user posted image Ali sta ces Sofia ce izaci kada ona hoce user posted image Zelim ti puuuuno sreceeeee user posted image

clock-img

29.11.2011, 12:45

clock-img

Anoniman

Hvala user posted image Ja mogu da preporucim Pedju Mitrovica kod koga sam ja, a dobila sam tad i preporuku za Vesnu Stankovic, kod koje se recimo moja sestra oba puta poradjala. Trudnoce je vodila na drugom mestu.

clock-img

29.11.2011, 13:07

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

skoro sve doktore kojesam tamo srela svi hvale sem neke Sanje ili Tanje...
Ja idem kod Obradovicke, Ali i Kusljevic je super,Ljatifi..Vesna...ima ih... i svi su spremni da izadju u susret nama izgubljenim trudnicama sa gomilom pitanja user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

29.11.2011, 13:12

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Sofia. Joj Olga i ja sve cekam. Sve smo probali, jos samo da stavim 500 eura u gace, ako je to ne izmami ja vise ne znam sta ce user posted image

Misu, fenomenalna si!

clock-img

29.11.2011, 19:31

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

devojke, sutra treba da uradim brisu jer u ovoj bolnici i vodim trudnocu?
rekose mi da briseve radi Bozica-da li znate kakva je, koliko se ceka na rezultat brisa?

clock-img

29.11.2011, 20:00

clock-img

Anoniman

Ja ti ne znam nista o tome, sve sam radila privatno. Ali na vezbama sam cula da se i u Gradskoj naplacuju brisevi, tako da ne idi bez para za svaki slucaj.

clock-img

29.11.2011, 20:15

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

Misuuu, punoo hvalaaa!user posted image
pretpostavila sam za placanjeuser posted image
javnucu sutra!user posted image

clock-img

30.11.2011, 10:41

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

ovakoc, bris se vadi u sobi br.16. divna zena ga radi.
inace, ta soba vam je kada prodjete saltere, tamo gde je i ctg cini mi se..

onda bris nosite dole u laboratoriju, platila sam ga 600din-cervikalni..i rezultati ili u petak,a sigurnije u ponedeljak.

pa eto, ako nekom zatreba.user posted image

clock-img

30.11.2011, 12:40

clock-img

ivas

pencil-img

301

IZVORNA PORUKA: jdzindzer

cenovnik epidurala i drugih dodatnih usluga se nalazi u fakturnoj sluzbi u  glavnoj zgradi u dimitrija tucovic.epidural je 12000 ako ga dobijete u redovnoj smeni, 17000 ako vam ga da dezurni anesteziolog i 25000 izabrani.
info su od petka, licno bila i videla.
inace, bila sam na razgovoru s anesteziologom i ona tvrdi da se dobija epidural bez problema osim nocu kada je jedan dezurni anesteziolog koji osim ginekologije pokriva i usno odeljenje.

A jel ovo znači da ako platiš 25000 sigurno dobiješ anesteziju, mislim da li će doći i van smene? I noću? Mislim, ako se noću teško dobija onda to baš i nije da se dobija bez problema, ispadne da su šanse da ga dobijes 50 - 50?!
Smeskic, kad se radi taj cervikalni bris i zašto?

clock-img

30.11.2011, 13:18

clock-img

nela79

pencil-img

1365

Ivas kad udjes u 9.mjesec radis cervikalni bris. Bitno je da se vidi da ne postoje u brisu neke opasne bakterije koje bi mogle da budu opasne i za bebu jer ona mora tuda da prodje. ai i ako ih nadju imas dovoljno vremena da do porodjaja dobijes terapiju i rjesis se opasnica.
Nemaj brige :)

clock-img

30.11.2011, 13:30

clock-img

Anoniman

Ja sam isto radila u nekom momentu pre 9, cisto rutinaska kontrola, brisevi i pregled.

clock-img

30.11.2011, 13:33

clock-img

lesica

pencil-img

12022

Mishu,kad ti ides na pregled opet? Tek da znam da li da se pripremam na ocekivanje user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

30.11.2011, 13:48

clock-img

Anoniman

Danas u 15.20 user posted image Sve se nadam da ce mi ovog puta reci aj ti sad polako u porodiliste user posted image I prosli put me je malo diletirao pa ce i ovaj sigurno. Boli, ali trpim muski, samo nek krene Gica! Javljam u trecem cim se vratim. A za svaki slucaj nosim i moj kit (torbu za porodiliste) sa sobom user posted image

clock-img

30.11.2011, 14:37

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Brake a leg!user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

30.11.2011, 14:41

clock-img

Anoniman

Malimisu takodje, ali cuvaj noge trebace ti ;)

Nego meni nista u Gradskoj nisu trazili od briseva kada sam otisla na porodjaj, samo krvnu grupu :)

clock-img

30.11.2011, 14:54

clock-img

ivas

pencil-img

301

Hvala Nela, pretpostavljam da će mi moj dr. dati uput za to kad dođe vreme, tek treba da uđem u 8. (imam ticker ali ne uspevam da ga  postavim  jer ne vidim opciju tj. rubriku u kojoj treba da ga postavim ) Mišu , jel ti velika torba za Zvezdaru? Nikako da pohvatam - koliko mi spavaćica treba i da li za bebu treba pampers i još nešto ili ne treba. Hoćeš li u BF? Meni je malo frka od toga al mi još veća frka da bebu ostavim sestrama pa da mi je ne donesu na vreme za kolostrum i da je dohranjuju a za tim ne bude potrebe...user posted image  

clock-img

30.11.2011, 16:23

clock-img

Anoniman

Ivas, pustam ti posle detalje, moram malo da odmorim od ovog pregleda. Imas i temu kamperski vodic za porodiliste, pa pogledaj tamo, okaceni su spiskovi sta treba, a poslacu ti i moj spisak na pp. Ako zaboravim podseti me! Malo sam slogirana

clock-img

30.11.2011, 16:31

clock-img

zeljo

pencil-img

211

IZVORNA PORUKA: ivas

Hvala Nela, pretpostavljam da će mi moj dr. dati uput za to kad dođe vreme, tek treba da uđem u 8. (imam ticker ali ne uspevam da ga  postavim  jer ne vidim opciju tj. rubriku u kojoj treba da ga postavim ) Mišu , jel ti velika torba za Zvezdaru? Nikako da pohvatam - koliko mi spavaćica treba i da li za bebu treba pampers i još nešto ili ne treba. Hoćeš li u BF? Meni je malo frka od toga al mi još veća frka da bebu ostavim sestrama pa da mi je ne donesu na vreme za kolostrum i da je dohranjuju a za tim ne bude potrebe...user posted image  

Ivas, ja sam se pre sedam meseci porodila u gradskoj. Ne treba ti neka velika torba, jer ces svakako imati posete, ako budes u BF, ako ne, ima nacina da ti se stvari dostave.
Svoju torbu sama nosis kroz porodiliste, od samog prijema, pa do sobe za pripremu i stola za porodjaj. Ponesi najosnovije i najneophodnije.

Misu, je l' vezbe i dalje drzi Slavica i Jaca?

clock-img

30.11.2011, 16:35

clock-img

Anoniman

Jaca, ali sa njom je i Silvana, ona se valjda obucava