Poslednji tekstovi

Fizioterapeutkinja: "Ovo su dobre strane carskog reza"
Iako se oko carskog reza uvek diže određena prašina i još uvek ga okružuje neka fama zbog koje se...
Porođaj

Topla kupka i njene čudesne moći i kada je dete bolesno
Da se mi roditelji pitamo, niko se nikada, pa ni tokom zime ne bi razboleo, ali...pametno je imat...
Promo objava
Zdravlje i bezbednost

I to je bas bila dr kod koje sam bila na konsultacijama. Mogli su i ranije da dodju. JA sam imala dr i babicu i oni su ih zvali, ali oni valjda prvo imaju kolegijum pa vizite... ne znam. Znam samo da sam onih sat i po koje sam jos provela tu do porodjaja prespavala
), toliko je bilo odvratno.jednom sam usla i udavila se od dima.kasljala sam pola sata, a svako ko je imao cr zna koliko je to bolno.
!Danas sam vam se tek pridruzila mada pratim sve komentare zadnjih 5 meseci ! Zahvaljujuci vasim ,vecinom pozitivnim komentarima sam se i odlucila da se porodim bas u Zvezdari!Inace, moj termin je 23 februar tako da sam bas usitnila skroz
.
,imam cerku od 9 godina koja se najvise raduje bratu!!!! Pozdrav za sve nove prijeteljice koje cu ,nadam se ovde upoznati !!!
Mozda i u neko skorije vreme
Da li moram u neke kesice ili mogu sve zajedno u neku finu torbicu pristojne velicine? Ima li neko ko je bio skorijeg datuma pa da cujemo kako i sta? Ja licno ne volim spavacice (koje mi se u toku noci zguzvaju i popnu do pola ledja) pa me interesuje da li moze da se ponese lepa pidzamica umesto spavacice ili bas mora da bude ovo prvo? Da li je toplo da ne brinem oko toga? Sta mislite da li ja vec sad da spakujem neki carsaf u torbicu ako je zaista tako ocajno pa ih ne menjaju svaki dan?
???