Pozdrav trudnjacice! Evo malo kasno, al i ja da se ukljucim...ja sam pred terminom i zeljno iscekujem kontrakcije :))
Odlucila sam se za Zvezdaru iz razloga sto svi vasi komentari upucuju da se gore ipak osecas kao covek, a ne kao broj... i drugi razlog je sto imam gore blisku osobu koja poznaje skoro sve u porodilistu...medjutim bas iz tog razloga ona mi nije preporucila ni jednog doktora posebno, vec da sama izaberem... na kraju smo se dogovorili sa babicom da dodje kada bude trebalo, a doktor koji mi se zalomi...nekako mi je logicnije da malo castim babicu (ako dodje van smene), koja ce i onako odraditi sav posao nego nekog nadobudnog doktora, necu iz principa... zato sam i odlucila da necu epidural, jer mi je rizik da idem kod bilo koga, a ne bih da izreziram porodjaj, pa na indukciju, jer mi se cini da mnoge tako zavrse kada se dogovaraju.......nego sta mi Bog da....
Ako bude sve u redu, ja cu ici u kadu, pa cu vam pricati kako je bilo, mada je i meni ta babica rekla da se ne seca kada je neko poslednji put bio u kadi!!! Al, ja ne odustajem
sta vi mislite ima li neki doktor gore koga treba izbegavati?
Pretopostavljam Sonja Djurovic po vasim komentarima?? Ja sam do sada bila kod Bojovica i Dosla i nisam odusevljena... Bojovic je bio profesionalan i salio se samnom al nije mi bio tako dobar da bih ga zvala specijalno da dodje, niti da mu platim
A Doslo, koga je moja rodjaka ishvalila, mi je rekao da nikakko ne preporucuje epidural, za sta je dao argumente, a za kadu "ma sta ce ti kada, idi prirodno", gde sam shvatila da je on iz stare garde, od onih koje mrzi da zive, i jedva ceka penziju, pa misli da mi mladi samo izvoljevamo (pretpostavljam da se on nikada nije poradjao
)
Ja se bas raspisala
znacila bi mi bilo koja sugestija, da li se slazete samnom?
A ja javljam kako je sve proslo!!