Poslednji tekstovi

Žene zimi izgledaju starije i do četiri godine
U ovom istraživanju učestvovalo je 5.000 žena starosti od 27 do 60 godina.
Nega kože

Zašto su PAMETNE IGRAČKE najtraženiji praznični poklon?
Kreativnost, inteligencija, ljudski um, magnetizam, pa i gravitacija su prirodne energije i sile ...
Promo objava
Novogodišnji i Božićni praznici

znam i da vi trudnice sada najviše brinete pa to je svima jasno , i ja bih se brinula pogotovu posle svega... sedite kući i ćutite, uživajte, ne krećite se kojekuda (sem tamo gde morate) a na slave ni u ludilu! Ja bar znam da neću ići ni na jednu...
(joooj, crni humor!)
Evo iz dosade ili potrebe , pricu mogu da napisem.Inace za one koji ne znaju obolela sam od virusa ah1n1,ili ti takozvanog SVINJSKOG GRIPA.7.11.2009 god sam dobila simptome a kada se virus usunjao u moje telo to ne znam.Uglavnom blazi oblik gripa me je spopao i danima se borim da ga isteram iz sebe.Na zalost posle devet dana moj muz je dobio virus i hospitalizovan je na ifektivnu kliniku.Na srecu moja cerka od 14 meseci je jos uvek dobro,nije zarazena i dane provodi kod bake.Sedim u polumraku sobe gledam tv,a osecam kako da mi neki zizak polako gricka pluca.Taj bol me iz dana u dan,toliko iritira da toliko puta pomislim ,pojedi me vec jednom ili idi.Veceras po prvi put osecam strah.Sama sam,pozovem muza on mi prica kroz ono crevce od kiseonika i to tako uzasno zvuci da mi se ne place nego kuka.Prijatelji obavesteni o novonastaloj situaciji vise i ne zovu strah ih da ne prime virus preko telefona.Sestra ujutru samo ubaci sta mi treba iz prodavnice na balkon i to sa maskom i bezi glavom bez obzira.Danas sam pozvala najbolju prijateljicu i rekla joj da sam licno Kona zvala da mi potvrdi da se virus ne prenosi preko zice,da sme da me pozove
Ipak ne mogu da verujem da te prijatelji ne zovu i ne pružaju podršku, to je srašno!!!
Misli na muža i na bebicu i trudi se da ozdraviš što pre. Kljukaj vitaminčiće, propolis i sve slično što možeš da nađeš da bi ti imunitet ojačao. I slobodno otvaraj prozore, baš te briga šta ko priča, ako ih je toliko stah neka ne prolaze tuda. Pa treba ti svež vazduh da bi ozdravila!!! Probaj da malo skreneš misli, stres i tugovanje mogu samo gore da ti naprave! Gledaj filmove, čitaj knjige i druži se sa nama na RR-u i na nekim veselim temama. Videt ćeš koliko će brže da prođe i vreme i virus!