cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Matursko veče

clock-img

30.05.2025, 10:57

clock-img

Peace*

pencil-img

4888

Mi ove godine imamo dve maturske večeri.

Luka završava gimnaziju.
Stajling: crno! user posted image Za sada je kupio crnu košulju, i hteo je crne farke, ali izgleda će ipak poći da nađe crne pantalone, obzirom da će mu pratilja imati glamurozan haljetak. Dopada mu se i ideja sakoa, ali matursko veče je 22.06., i puno mu je košulja dugi rukav + sako.

Marko završava osnovnu.
Stajling: bela košulja, farke, bele patike. Prosto ga mrzi da ide u šoping i ima Lukinu košulju od male mature. user posted image U njihovom razredu ima duplo više dečaka nego devojčica, tako da idu dva dečaka na jednu devojčicu. Matursko veče je 07.06.

clock-img

30.05.2025, 15:56

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18971

Peace, očekujemo slike momaka (sakrij lica, da vidimo stajling 😊)
Duga teget haljina i bež patike (jer ako obuje štikle ode preko 190 cm 😂) 
Planirala je i neku teksas jaknu preko, ali, kako prognoziraju preko 30 stepeni narednih dana, možda i preskoči.

clock-img

31.05.2025, 15:33

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27007

Nasa je kraca haljinica pufnasta, sa patikicama.user posted image Jedva prezivesmo ovu kupovinu. user posted image Evo upravo smo zavrsili.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

02.06.2025, 09:35

clock-img

flamingos

pencil-img

25507

Crna,kratka haljinica,klasična.Ostaje obuću da kupi (naravno,štikle ne dolaze u obzir-kad kažem štikle-mislim na visoke).Nikad ih nije ni obuvala,pa da izbegnemo neke nepredviđene situacije.🙄Ovih dana idemo u šoping.Ima lepih sandalica,ravnih ili sa malo podignutom petom.Šta se njoj dopadne.Dolaze u obzir i patike.Videćemo.

clock-img

02.06.2025, 12:27

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18971

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Nasa je kraca haljinica pufnasta, sa patikicama.user posted image Jedva prezivesmo ovu kupovinu. user posted image Evo upravo smo zavrsili.

Moja neostvarena želja da haljina bude kraća 😁Super Sanjice, sigurna sam da joj prelepo stoji. 
Probala je nekad proletos, kad smo gledale po gradu, 2 kraće haljinice, baš za njen uzrast, nije dobro izgledalo, mnogo su joj bile kratke. 
Sad kupuje neke šnalice za frizuru 😀

clock-img

02.06.2025, 14:43

clock-img

lesica

pencil-img

12019

Oooo nova tema user posted image

L će crnu top haljinu do kolena ( moja haljina, nije htela da kupuje niti šije išta) uz DR Martens čizme koje svakako nosi, i uz sve se po njoj uklapaju (ni tu nije htela da kupi išta, bar njihove cipele ) Ogrlica je njen rad user posted image
Što je najbolje, izgleda fenomenalno, svoja je potpuno.
Kosa već uveliko ofarbana, tu će da pusti frizerku da je isfenira kako ona misli da treba. Šminku će solo onako kako zamisli.
I to je to.

Vodi dva drugara, i sad ih ubeđuje da se mečuju tako da i oni nabace malo boje na kosu (od toga nema ništa user posted image )

< Poruku je uredio lesica -- 2.6.2025 14:44:32 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

02.06.2025, 15:57

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18971

Lesi 😍 Zamišljam je uveliko! Vrh stajling! 👸👸👸👸👸

clock-img

03.06.2025, 08:36

clock-img

Peace*

pencil-img

4888

lesice user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

03.06.2025, 11:22

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27007

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Moja neostvarena želja da haljina bude kraća 😁Super Sanjice, sigurna sam da joj prelepo stoji. 
Probala je nekad proletos, kad smo gledale po gradu, 2 kraće haljinice, baš za njen uzrast, nije dobro izgledalo, mnogo su joj bile kratke. 
Sad kupuje neke šnalice za frizuru 😀

Iv nije previse kratka. Skroz je pristojna. Starke patikice je dobila besplatno.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

03.06.2025, 22:53

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18971

187cm... ne znam dal da se smejem ili plačem 🙄
Kupila je za vikend lanene pantalone u H&M, sreća pa podavijene nekih 7-8 cm pa sam to ošila i odnela šnajderki da lepo porubi. 

clock-img

03.06.2025, 23:35

clock-img

Tiziana

pencil-img

2671

Ivana boga mi je visoka. Ja sam mala, ubedljivo najniza u svojoj porodici pa mi njena visina deluje bas visoko. Ali u danasnje vreme su sve devojke povisoke tako da ona nece delovati mnogo visa od ostalih. Saljite slike sa mature,ako vam deca budu dozvolila:-)

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image