cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

ProPolis Books poklanja knjigu "Kućica na drvetu od 104 sprata", Endi Grifits i Teri Denton!

clock-img

25.06.2024, 21:04

clock-img

marketing RR

pencil-img

4960


Naši dragi prijatelji iz izdavačke kuće ProPolis Books obradovaće jednog najvrednijeg korisnika Ringeraje knjigom "Kućica na drvetu od 104 sprata", Endi Grifits i Teri Denton!

user posted image

Kućica na drvetu od 91 sprata porasla je za novih trinaest! U njoj žive Teri i Endi. Shvatili su da im od obilja spratova sa zabavom ipak još ponešto nedostaje. Sad imaju: sobu za duboko razmišljanje, beskrajno stepenište (kao, stvarno beskonačno), mašinu za pravljenje novca, koja takođe pravi i med, moćnu tvrđavu ojačanu ekstrajakim ojačanjem za tvrđave, a tu je i Mont Everest. Na najvišem vrhu planine živi glistohvatač, ooogromna ptica koja će pomisliti da su Teri, Endi i Džil hteli da joj povrede ptiće. Srećom, Džil govori glistohvatački jezik. Saznali su da u prodaji postoji Vicolovka 2000 i rešili su da mora biti njihova. Jer, ona sama piše viceve i tako njih dvojica mogu olovci da ostave pisanje knjige, a oni za to vreme mogu da uživaju na 104 sprata zabave. I da imaju vremena da reše Endijevu strašnu zubobolju, zbog koje nije sposoban da piše knjige.

PROČITAJ VIŠE...


Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik/ca sjajne nagrade?


Najpre treba da budete član Ringeraje, zatim ulogovani i što aktivniji na forumu, što znači da u periodu takmičenja napišete što veći broj postova na forumu, jer će vas upravo oni odvesti do predivne nagrade koja će da upotpuni letnji period!

Nagradni konkurs traje od 25.6.2024. do 16.7.2024. (zaključno sa 16.7.2024.) a najvrednijeg korisnika u okviru nagradnog konkursa Propolis Books će nagraditi knjigom "Kućica na drvetu od 104 sprata", Endi Grifits i Teri Denton!


Dobitnici se ne mogu ponavljati u poslednjih 12 meseci!

Bitno je da postovi budu sadržajni i da odgovaraju temi! Svi postovi koji budu napisani samo sa ciljem prikupljanja bodova, biće obrisani i neće se smatrati validnim za takmičenje. Time se podrazumeva da se poštuju Opšti uslovi i pravila korišćenja foruma. Brojanje postova je pod stalnim nadzorom Ringerajinih programera.

Nakon završetka takmičenja, nagrada će biti poslata na adresu dobitnika u Srbiji (poštarinu o trošku sponzora).


PROČITAJ VIŠE...

clock-img

25.06.2024, 21:05

clock-img

dunja RR

pencil-img

30357

user posted image user posted image user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

25.06.2024, 21:25

clock-img

flamingos

pencil-img

25326

Sjajno!Bravo za našu rr i ProPolis Books!❤️❤️