cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 2025

clock-img

01.06.2025, 17:38

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18981

Suzi, mene škola najmanje drma 😂Drma nju pa ja moram da budem pribrana. Kad ona krene da paniči, da smirim i vratim na kolosek. 
Drmnuće me emocije u ponedeljak kad krene na drugarsko. To znam. Trema i nervoza za prijemni, uhhh. Isti osećaj je i kad ima borbe na takmičenjima. 
Dunja, slušala sam S, prelepo svira 😍

clock-img

01.06.2025, 21:48

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Joj Iv verujem, isto i ja pred takmičenja, a teč me čeka ono što vi sada prolazite user posted image

Hvala za komplimente, a kad smo kod treme (naše, ne dečije) ja i dok on svira snimam i čitam molitvu u sebi da i ako pogreši, brzo se sabere i nastavi, samo da ne blokira. Mada naučio je on već to već od prvog javnog časa još pre godinu i po, ja sumnjam bezveze u njegauser posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

02.06.2025, 00:19

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18981

A ja se molim da se ne povredi 😏

clock-img

05.06.2025, 16:32

clock-img

Tiziana

pencil-img

2673

Dobar dan zenake. Kako ste? Otoplilo...bas.Ja na odmoru..koristim da. pozavrsavam neke stvari. 
Juce banka,kozmeticar, danas po kuci letnje/zimsko, pranje vesa,peglanje. 
U medjuvremenu kuvanje rucka. Malopre sam sela i ukljucila tenis.Veceras idem na neki dogadjaj,poslom. Iako sam na odmoru,moram.

Sutra planiram da ujutru ispratim dete na ekakurziju. Popijem jutarnju kafu sa nekim mamama pa da se vratim kuci i malo gledam neku serijicu koju su mi preporucili i malo da kuliram.
Sta ima kod vas?

clock-img

05.06.2025, 16:37

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27008

Tizi, ja kuliram. Celo pre podne sam bila u skoli do 2. Kasnije idem po naocare, pa na trening. Sutra sam i ja zakazala kozmeticara.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

06.06.2025, 22:13

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24840

Dobro vece. Kako ste mi? 

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

06.06.2025, 22:22

clock-img

flamingos

pencil-img

25511

Dobro veče.Ivana,hvala na pitanju,dobro sam.A ti?Gledamo tenis.

clock-img

09.06.2025, 11:02

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24840

Zdravo, zdravo. Sta se radi? Dobro sam, Flam, hvala. Danas malo zahladnelo pa je bas prijatnije.Bila sam na treningu, a sad po kuci da treniram 😁

clock-img

09.06.2025, 11:37

clock-img

flamingos

pencil-img

25511

Dobar dan.Ovde duva vetar,ali je prijatno.Mi smo išle po novi ram za naočare.Baš je odabrala lep (taman da joj se slaže uz haljinu za maturu).Pre toga sam išla kod svoje doktorke po neke upute.Svašta mi fali kako sam u menopauzi.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.

clock-img

10.06.2025, 14:03

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Dobar dan! Kako ste, ženske? Slabo se javljam, nešto sam u poslu. Krenule mature, prosto ne mogu da verujem da su naša RR deca toliko porasla user posted image

Nešto sam bzvz ovih dana, od subote imam neki jak spazam u predelu želuca, najgore je noću. Juče sam išla na neki pregled i ultrazvuk, verovatno je akutni gastritis. Dobila lekić ali ako ne bude bolje da se javim gastro user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

10.06.2025, 21:34

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18981

Ana, od čega to može da bude? 

clock-img

10.06.2025, 23:32

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Može da bude heliko ali nemam simptome. Stres, hrana... mada ja baš pazim na ishranu, zdravo se hranim. Ko zna. Danas mi je bolje, izgleda da lek radi posao. Nadam se da ću se konačno naspavati, bolela me i glava poslednja dva dana i baš sam bila smlaćena, em neispavana em u bolovima.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

11.06.2025, 14:20

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18981

Bitno je da ide na bolje. 

clock-img

11.06.2025, 16:41

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Jeste, bolje je. Mogu i da jedem mada još uvek samo po malo. Prvih dana je baš bio grozan osećaj nakon svakog zalogaja, čak i nakon gutljaja vode. Kao kamen u stomaku.

clock-img

11.06.2025, 20:04

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18981

Da li se drži pod kontrolom ili će moći da se izleči?
Heliko znam da ne može... 

clock-img

12.06.2025, 09:37

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Da, akutni gastritis je privremeno zapaljenje sluzokože želuca i leči se lekovima. Ako se ne leči onda može preći u hronični i to je već problem.Obično postoji konkretan uzrok zapaljenja - hrana, stres, alkohol, neki lekovi, heliko... šta je kod mene izazvalo evo nemam pojma. Hrana nije sigurno, alkohol nisam pila, lekove ne pijem, nemam simptome heliko ali ću uraditi test iz krvi da proverim za svaki slučaj. Ostaje stres što je moguće, teško je ne nervirati se zbog svega što se dešava u zemlji, a ja to sve nekako u sebi nosim.

clock-img

12.06.2025, 17:24

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18981

Čuvaj se onda, i manje stresa kao može... 🙄