U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Kazete da nije bilo krmelja, sto znaci da konjktivitis nije uzrokovan infekcijom. Koristili ste Deksametazon kapi i to je dosta. Moj savet je da se obavezno javite decijem oftalmologu u IMD. Decije oko je u razvoju i on jedino zna sta uraditi u ovakvoj situaciji.
30.07.2025, 11:19
Ana RR
34395
Hvala vam na odgovoru, dr Julka.
Njegova dr na IMD kod koje inače ide zbog dioptrije, je na odmoru a kod drugog doktora nisu hteli da nam zakažu. Rekli su nam da to može i doktor u domu zdravlja da reši, iako sam ja naglasila da smo već bili ali da mu se već treći put vraća. Tako da smo privatno obavili pregled, alergijski je, prepisane su mu veštačke suze i kapi Opatanol, već se vidi da je bolje.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.