cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Pitanje

clock-img

20.10.2025, 13:11

clock-img

NinaAki

pencil-img

1

Cao mame, meni je ovo prva trudnoca. Imam pitanje, ulazim u 6. Nedelju, bila sam na uz sve ok. Medjutim s vremena na vreme mi se jave kak grcevi u donjem delu stomaka ili sa desne strane, kao jajnik da boli. Traje par sekundi i prestani, nemam nikakva krvarenja, sve mi je ok. Pijem utrogesten, zanimaju me vasa iskustva ako je neko imao slican problem. Hvala unapred 😍

clock-img

20.10.2025, 21:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34410

NinaAki, prebacila sam tvoje pitanje u postojeću temu, malo je prelistaj a nadam se da će ti se neko i javiti KLIK OVDE

Takođe, pre otvaranje nove teme molim te da koristiš pretraživač - unesi ključne reči i doći ćeš do teme. Veruj mi, pisale smo ovde o svemu bukvalno. user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Poslednji tekstovi

article-img