U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Pozdrav svimaImam jedno pitanje .Da li neka zena zna sta znaci pantljike su oslabljene,inace kazu to je ono sto drzi plod i zato dolazi do pobacaja.. ja sam ih imala 4.. i sada mi je jedna starija koleginica rekla to ali ne zna da objasni sta to znaci.
12.12.2025, 10:58
Ana RR
34423
Ne bih znala šta znače oslabljene pantljike, ne verujem da išta tako postoji u medicinskom rečniku. Plod nije zakačen ni za kakve pantljike. Ako već niste, morate uraditi sve potrebne analize, a vaš ginekolog će vam reći koje ili vas uputiti dalje kod specijaliste, kako bi se ustanovilo šta dovodi do pobačaja.
Pitanje ću prebaciti u odgovarajuću temu. Predlažem da u tražilicu ukucate pojam koji tražite, sigurna sam da ćete pronaći mnogo korisnih tema.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.