cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

rehabilitacija dece ostecenog sluha

clock-img

19.08.2011, 10:05

clock-img

nilo

pencil-img

16

drage mame otvorila sam temu koja mislim da je znacajna da podelimo iskustva na koji nacin mi kao roditelji,pored rehabilitacije koju nam pruzaju defektolozi,moram reci,u mom slucaju,malo rade po samo sat vremena sa detetom,dva puta nedeljno,kako Mi radimo sa svojom decicom... moj malisa sutra puni tacno 3,5 god,i proslo je 15 mes.od kad smo saznali da ima ostecenje sluha,i nosi aparatice.On sad i preko leta je svo vreme isao u vrtic sa cujucom decom,funkcionise odlicno,sklapa recenice pun gas,vec i psuje:)...Uglavnom pored toga sto non stop ali non stop pricam sa njim,i sve oko sebe,na ulici,mu imenujem i ponavljam koristim razne igrice na kompijuteru koje su me malo odmenjivale.Jedan cd koji koristimo jos uvek se zove TA DIVNA SLOVA ,AUTOR VLADIMIR MILETIC...za decu od 3-7 god. Slova na cirilici,sva,i na svako slovo po jedno desetak pojmova,koja izgovaraju...ja mu ukljucim zvucnike na kompu i to smo vrteli dugo,a sad moj malac sam ukljuci,jer smo sad u fazi ciscenja pravilnog izgovora nekih slova tako da i  za to odlicno sluzi.... 

clock-img

08.09.2011, 02:48

clock-img

svetleca tackica

pencil-img

5

Nilo,
pokusacu da nadjem vremena da postavim post, ali to kod mene  ide malo teze jer sam 24/7 sa mojim cedovistem samo preletim razne sajtove da vidim sta ima. Mislim da ti mogu biti od koristi sa informacijama i savetima, moj mali je upravo napunio 5 godina i napreduje odlicno, a najbolje bi bilo da me pozoves posle 26-og septembra - tada se vracamo sa odmora u Beograd - na 065 33 55 065.
Pozdrav,

Tamara

Poslednji tekstovi

article-img