U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Zdravo svima.Nova sam ovde.Podelila bih svoje iskustvo.Imam 39 godina,do sada četiri dobre trudnoće i četvoro dece.Naime,prosle godine sam u Januaru ostala trudna sa petim,međutim u devetoj nedelji na Uz je utvrđeno da otkucaja nema pa mi je urađena kiretaza pod totalnom anestezijom.Oporavila sam se fizički vrlo brzo,psihički mislim da nisam još uvek.Nakon par meseci već u Julu sam ostala trudna opet,ali u petoj nedelji sam prokrvarila i imala spontani pobačaj bez ikakve intervencije jer je Uz pokazao da je sve čisto..Sada sam osma nedelja i primetila sam opet neki roze boje iscedak,jako se brinem i već sam u frci da će opet biti isto.Idem kod doktorke sutra svakako pa ćemo videti..
09.04.2026, 19:52
Ana RR
34440
Ćao Gago, prebacila sam tvoj post u odgovarajuću temu KLIK
Držim fige da sve bude u redu možda ti fali progesteron, mislim da vredi proveriti. Često dr prepišu injekcije progesterona u prvom tromesečju.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.