U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Više o kolačićima
PRETRAGA
Pronađi tekstove, video sadržaje, forum...
NAPREDNA
Gde da tražim
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravio/la si lozinku?
Učlani se
Ili
Izaberi nadimak:
E-mail:
Upiši lozinku
Ponovi lozinku
Klikom na Prijavi se, slažete se i potvrđujete da ste pročitali Uslove korišćenja, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Srecan rodjendan momce dragi 💙 _____________________________Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3 Jer smo tako u mogucnosti ...
Srecan rodjendan 🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Srecan vam divan dan!!! _____________________________Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina. U mom svetu sve je dobro!
Srecan rodjendan!! 😊
Srecan divan dan! 🤗
Srecan rodjendan velikom decku! Sve najbolje!
Srecan rodjendan, lepotanu!
Srecan rodjendan 🎊🎈🎁🎂
Srecan rodjendan
Srećan rođendanac _____________________________310 poljubaca vrelih prosuću po licu tvom 310 poljubaca nježnih ... Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije. Šekspir
Srećan rođendan-od❤ti želim sve najbolje.
Ja kasnim, zbog slika na fb ja pomislila da je danas. Divnom veikom decaku, sve najlepse od srca zelimo Damjan i ja. _____________________________Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci... Jer smo tako u mogucnosti!!!
Hvala vam svima. Ljubim vas mnogo!❤️ _____________________________Jer smo tako u mogućnosti!
Srećan rođendan.
Hvala ❤️ _____________________________Jer smo tako u mogućnosti!
Srecan rodjendan 😊.
Srećan rođendanac veliki dečače! _____________________________310 poljubaca vrelih prosuću po licu tvom 310 poljubaca nježnih ... Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije. Šekspir
Srećan rođendan!
Srećan vam divan dan _____________________________Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina. U mom svetu sve je dobro!
Hvala vam ❤️ _____________________________Jer smo tako u mogućnosti!
Ivana, srećan rođendan 🍀🍀🍀🍀🍀Sreća i radost da ga prate!
Srecan rodjendannnn 🎉🎉🎉
komentaru
Vesti
Predložene izmene Porodičnog zakona eksplicitno zabranjuju fizičko kažnjavanje dece, uključujući ...
Prvo crveno jaje ofarbano na Veliki petak zauzima posebno mesto u domu.
Serumi su odavno postali deo redovne rutine nege, ali ni jedan do sada nije koži pružao visoku za...
Promo objava
Nega kože