Srno, vidi, ne mora da znaci da ces proci kao ja, ali apsolutno nikakve razlike nije bilo. Tri prirodna porodjaja i sa svo troje je trajao po par sati, nijednom nisam uzela epi, samo sam treci put trazila da me ne indukuju. Uredno sam se setala dok sam mogla, tako sam i sa drugom bebom, setala do kraja. meni je prvi porodjaj bio najtezi, jer nisam imala napone, pa je bilo i vakuma na kraju, hvala Bogu sve se zavrsilo odlicno. A ova dva porodjaja su mi bila onako, skolska, jedino sto je u oba slucaja trajalo od ujutro pa do negde iza 15h. I mene kad su primili i culi da je trece, babice kao, ajde, ajde da legnes, brzo ces ti....da da, kako da ne, islo je svojim tokom, skroz ok, jedino poslednjih sat vremena je bilo intenzivnijeg bola, ali opet, nisam ni glas pustila, disala i mazila stomak. Obojicu sam rodila iz 2-3 napona, ma ekstra. Tako da , kod mene nije bilo tog scenarija koji su mi takodje predvidjali kao trecerotki. Srecno!