cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vaše neobične navike

clock-img

29.11.2023, 09:20

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Cim masina opere,ves moram da rasirim.Ma koliko umorna bila i to me izludjuje.X puta ustanem iz kreveta,jer ne mogu,zulja me to.

clock-img

29.11.2023, 10:43

clock-img

flamingos

pencil-img

25646

I ja imam tu naviku,mada mislim da ne spada u neobične.Možda nisam u pravu...Nikad ne ostavljam veš u mašini,već odmah širim.

clock-img

20.07.2026, 11:46

clock-img

savik

pencil-img

1

**1.** Obožavam da gledam fudbal. Većina misli da sam Svetsko prvenstvo pratila samo zbog lepih fudbalera. Iskreno, mnogo više me zanima sama igra – taktika, neizvesnost i golovi u poslednjim minutima. Ponekad čak bolje poznajem pravila od momaka.

**2.** Umesto da spavam, često završim na Vikipediji. Uđem da proverim jednu sitnicu, a sat vremena kasnije čitam o vulkanima, istoriji Mongolije ili svemirskim teleskopima.

**3.** Volim da gledam vremensku prognozu čak i kada nigde ne putujem. Jednostavno mi je zanimljivo da znam gde pada kiša, a gde je 35 stepeni.

**4.** Obožavam miris novih knjiga, iako uglavnom čitam elektronske. Nekad uđem u knjižaru samo da razgledam i osetim taj miris.

**5.** Uvek biram mesto pored prozora. Bilo da sam u kafiću, vozu ili avionu, ako postoji mesto do prozora – to je moje.

**6.** Lako pamtim registarske tablice i datume rođendana, ali često zaboravim zašto sam ušla u neku sobu.

**7.** Mogu da gledam isti film iznova i iznova. Prija mi kada unapred znam šta će se dogoditi.

**8.** Volim da šetam kroz supermarket bez posebnog razloga. Nekad ništa ne kupim, samo razgledam nove proizvode i zanimljiva pakovanja.

**9.** Uvek čitam recenzije. Čak i kada kupujem običnu pastu za zube, zanima me šta o njoj misle drugi ljudi.

**10.** Skupljam lepo kamenje. Ako tokom šetnje ili na plaži pronađem neki neobičan kamenčić, obavezno ga ponesem kući.

**11.** Više volim kišu nego sunčano vreme. Kišni dani su mi idealni za čitanje, rad ili šolju toplog čaja.

**12.** Volim da slušam sportske komentatore čak i kada ne navijam ni za jedan tim. Ponekad njihove emocije učine utakmicu zanimljivijom od same igre.