cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Tata u 30. nedelji

calendar-img

A sada sledi nekoliko informacija za očeve koji sa budućim majkama žive u vanbračnoj vezi, dakle parove koji (još) nisu obećali večitu vernost. Iako ste 100 % sigurni da je biće čiji rast i razvoj pratite već preko pola godine vaše, za državne organe nije tako. Ako želite biti upisani u bebin izvod iz matične knjige rođenih u rubrici »otac«, pri nadležnom organu morate potpisati izjavu da priznajete svoje dete i da svesno preuzimate odgovornost za njega. Najbolje će biti da to uradite još pre bebina rođenja. Posle rođenja ćete naime imati hiljadu i jednu važniju stvar na koju ćete misliti od rešavanja očinstva, a probleme zna uzrokovati i činjenica da pri priznavanju očinstva moraju biti prisutni i mama i tata deteta! Još pre rođenja vam papire mogu pripremiti u Centru za socijalni rad, a posle rođenja i u Matičnom uredu.

arrow-img

1. NEDELJA

2. NEDELJA

3. NEDELJA

arrow-img

Trudni ste: 1 nedelja

Ako imate sreće, ovo će biti vaša poslednja menstruacija. No, za godinu dana opet će se vratiti …

news-img

Danas je prvi dan vaše zadnje menstruacije, barem što se tiče narednih devet meseci! Iako još niste trudni, ovaj je datum bitan za preračunavanje predviđenog termina porođaja, zato ga upamtite. Ova se nedelja već broji kao prva nedelja trudnoće.

arrows-img

Pročitaj više

Prijavi se i prati razvoj svog deteta

Besplatne nedeljne e-novosti, koje pomno prate razvoj tvog deteta.

Tvoj email

Predviđeni datum porođaja

calc-img

Izračunaj datum porođaja

Poslednji tekstovi

article-img