cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Tata u 32. nedelji

calendar-img

Glavni zadatak budućih očeva u ovom periodu je priprema na porođaj. U to naravno spada i priprema mame na porođaj! Budućoj mami u ovim nedeljama budite velika podrška i pomozite joj da se suoči sa eventualnim strahovima od porođaja. Istraživanja govore da one mame koje u porođajnu salu uđu spremne fizički i psihički, lakše i brže rađaju. Dakle, uzmite malo vremena i posvetite se budućoj mami. Proučite više scenarija početka porođaja i odlaska u porodilište. Buduće mame se naime plaše i da će izgubiti kontrolu nad događanjima oko sebe. U takvim trenucima nastupate vi uzimajući uzde u svoje ruke. Najvažnije je da joj date poverenje da ste sposobni biti uz nju! Na poslu već sada organizujte stvari tako da u slučaju početka porođaja odmah možete otići kod nje. I na taj ćete joj način uliti poverenje i smiriti je.

arrow-img

1. NEDELJA

2. NEDELJA

3. NEDELJA

arrow-img

Trudni ste: 1 nedelja

Ako imate sreće, ovo će biti vaša poslednja menstruacija. No, za godinu dana opet će se vratiti …

news-img

Danas je prvi dan vaše zadnje menstruacije, barem što se tiče narednih devet meseci! Iako još niste trudni, ovaj je datum bitan za preračunavanje predviđenog termina porođaja, zato ga upamtite. Ova se nedelja već broji kao prva nedelja trudnoće.

arrows-img

Pročitaj više

Prijavi se i prati razvoj svog deteta

Besplatne nedeljne e-novosti, koje pomno prate razvoj tvog deteta.

Tvoj email

Predviđeni datum porođaja

calc-img

Izračunaj datum porođaja

Poslednji tekstovi

article-img