cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Tata u 6. nedelji

calendar-img

Ako buduća majka spada u one nesrećnice koje početak trudnoće provedu uglavnom sa glavom iznad wc školjke, možemo reći da s njom patite i vi. Nije lako gledati sa strane, iako znate da ne možete pomoći! Ali ipak možete! Rasteretite je svakodnevnih poslova, donesite joj čašu vode ili šta god poželi. Mali znakovi pažnje čine čuda.

Ako veselu vest o trudnoći niste podelili s drugima već posle pozitivnog testa za utvrđivanje trudnoće, sada je krajnje vreme da razmislite kako ćete im reći da ćete postati tata! Svojim roditeljima možete pokloniti jednu plavu i jednu roza cipelicu. Možda ih možete tek tako, usput nazvati bakom i dekom … A prijatelje možete posavetovati kada ni pod kojim uslovom nije pametno planirati odmor – naravno oko predviđenog datuma porođaja. Možete im se pohvaliti da ćete uskoro peglati pelene ili slično, ili im ispričati pričicu o kupovini testa za utvrđivanje trudnoće …

arrow-img

1. NEDELJA

2. NEDELJA

3. NEDELJA

arrow-img

Trudni ste: 1 nedelja

Ako imate sreće, ovo će biti vaša poslednja menstruacija. No, za godinu dana opet će se vratiti …

news-img

Danas je prvi dan vaše zadnje menstruacije, barem što se tiče narednih devet meseci! Iako još niste trudni, ovaj je datum bitan za preračunavanje predviđenog termina porođaja, zato ga upamtite. Ova se nedelja već broji kao prva nedelja trudnoće.

arrows-img

Pročitaj više

Prijavi se i prati razvoj svog deteta

Besplatne nedeljne e-novosti, koje pomno prate razvoj tvog deteta.

Tvoj email

Predviđeni datum porođaja

calc-img

Izračunaj datum porođaja

Poslednji tekstovi

article-img