cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Tata u 8. nedelji

calendar-img

Budućoj mami omogućite što više osvežujućeg sna. Čak i usred popodneva ako joj to odgovara. A znate što će joj sigurno prijati? Masaža tabana!

Da li ste već odlučili hoćete li sa svojom trudnicom otići zajedno na prvi pregled? Zajednički pregledi zavise isključivo o vašem dogovoru, a ako dozvolite, prišapnuti ćemo vam na uvo da nikako ne propustite pregled koji se zove nuhalni nabor i koji je na redu između 11. i 14. nedelje. Više o tom ultrazvučnom pregledu možete pročitati u opisu 11. i 12. nedelje trudnoće. Na ovom mestu ćemo reći još samo to, da ćete tokom tog pregleda na ekranu moći detaljno videti svoju nerođenu bebu. Verujte nam, vredi truda!

arrow-img

1. NEDELJA

2. NEDELJA

3. NEDELJA

arrow-img

Trudni ste: 1 nedelja

Ako imate sreće, ovo će biti vaša poslednja menstruacija. No, za godinu dana opet će se vratiti …

news-img

Danas je prvi dan vaše zadnje menstruacije, barem što se tiče narednih devet meseci! Iako još niste trudni, ovaj je datum bitan za preračunavanje predviđenog termina porođaja, zato ga upamtite. Ova se nedelja već broji kao prva nedelja trudnoće.

arrows-img

Pročitaj više

Prijavi se i prati razvoj svog deteta

Besplatne nedeljne e-novosti, koje pomno prate razvoj tvog deteta.

Tvoj email

Predviđeni datum porođaja

calc-img

Izračunaj datum porođaja

Poslednji tekstovi

article-img