Jeltje -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (8.3.2014 19:15:47)
|
Wow Jole, ti si super skoro si sve pripremila za bebu. [sm=smiley20.gif] Ja jos nista, mislim imam sve od sitnica i odece, pelene, flasice, cucle itd., a od krupnih stvari samo kolica i mogu ti reci da me ozbiljno uhvatila frka, cak sam malo i u depresiji, jer mm jos nije nasao posao u Holandiji, a ima fore do kraja meseca, pri tom se termin opasno priblizava i jako me hvata panika da necemo biti spremni za bebu. A treba tamo gde budemo (mada mi se sve vise cini ovde, a ne u NL) da okrecimo, kupimo krevetac, komodu, kadicu i sve te krupne stvari...Joooj, danas sam bila na ivici suza...bas mi se skupilo....iako me svi tese da ce biti sve ok i da cemo sve srediti do maja...Ali sta ako se prorodim pre termina? To mi je najgore, da me uhvati pre vremena, a ja nisam spremna ili on nije...i ne smem ni da razmisljam...Valjda ce ipak sve biti ok...[sm=smiley1.gif] Mogu ti reci da i mene hvataju kontrakcije bas cesto i isti taj osecaj da moram odmah u wc...i najgore mi je kad sam napolju, onda idem ulicom i mrstim se i samo trazim neki kafic. Zato i ti malo uspori, bolje je biti blizu kuce kad uhvate te glupe kontrakcije...[sm=smiley13.gif]...Ja imam u zadnje vreme jos jedan problem, a to je da me uzasno bole prepone i donji deo kicme, odem do grada i ne budem dugo,a kad se vratim osecam se kao razglavljena i ne mogu dugo ni da sedim...ma uzas....Valjda me sve to pritiska, pa se i osecam nekako depresivno. [sm=smiley19.gif] Veliki ljuuub draga [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|